Povezane vesti
Kako pasivan status utiče na rad poljoprivrednika: "Zbog protesta su mi u danu došle dve inspekcije"
Radio 021 10.12.2024
Nekoliko poljoprivrednika, za samo par dana, dobilo je rešenja da im se gazdinstva stavljaju u pasivan status na rok od pet godina. Na taj način oni ostaju uskraćeni za državne subvencije, što će ih, prema mnogim mišljenjima, dovesti na rub egzistencije… »
„Država nas tera na kriminal, a ona je najveći kriminalac“: Kako će pasivan status uticati na rad poljoprivrednih gazdinstava?…
Danas 10.12.2024
Nekoliko poljoprivrednika, za samo par dana, dobilo je rešenja da im se gazdinstva stavljaju u pasivan status na rok od pet godina, čime ostaju uskraćeni za državne subvencije, što će ih, prema mnogim mišljenjima, dovesti na rub egzistencije. Prvi je, 4… »
Vesti dana »

„Rusija nema nameru da okonča rat u Ukrajini, 1:0 za Putina“: Reakcije svetskih lidera na susret Trampa i Putina
Danas pre 28 minutajoš 41 povezana

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Novi magazin pre 58 minutajoš 13 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Pakleni dan u Srbiji: Najtoplije u Somboru, slede Novi Sad i Leskovac, uslovi pogodni za izbijanje i širenje požara
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane