Повезане вести
"Он је кретен! Рекао сам да ћу га пребити!" Тренер вређао Јокића, а онда се појавио Николин отац....
Вечерње новости 10.12.2024
Никола Јокић један је од најбољих кошаркаша данас, а познато је да се током каријере борио са вишком килограма. Сада су испливали детаљи кроз шта је пролазио због тог проблема, као и да је често био на стубу срама од стране… »
"Он је кретен, рекао сам му да ћу га претући": Јокић као клинац трпео тортуру, а онда је његов отац сазнао
Телеграф 10.12.2024
Препоручујемо. Познати кошаркашки новинар, који прати Денвер Нагетсе, Мајк Сингер објавио је књигу о Николи Јокићу, под називом "Вхи со сериоус" ("Зашто тако озбиљно"), а ту су се нашле бројне занимљиве приче и анегдоте о… »
"Он је кретен, рекао сам да ћу га пребити": Тренер вређао Јокића кад је био дете, Николин отац му запретио!
Мондо 10.12.2024
Ову причу о Николи Јокићу мало ко је знао... Никола Јокић је најбољи кошаркаш на планети и у то нема никакве сумње. Сама чињеница да је за 24 сата дао 104 поена, да сам носи Денвер ове сезоне и да у просеку бележи трипл-дабл… »
Како је Партизан остао без Јокића? Тренер црно-белих поручио: “Нећу због њега ни да сиђем на терен”
Данас 10.12.2024
Најбољи кошаркаш света Никола Јокић већ девет година терорише ривале у НБА. Сомборац је у најјачу светску лигу стигао из Меге, а делу јавности није познат податак да је троструки МВП НБА кошаркашко име могао да стекне у… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана