Povezane vesti
"On je kreten! Rekao sam da ću ga prebiti!" Trener vređao Jokića, a onda se pojavio Nikolin otac....
Večernje novosti pre 23 dana
Nikola Jokić jedan je od najboljih košarkaša danas, a poznato je da se tokom karijere borio sa viškom kilograma. Sada su isplivali detalji kroz šta je prolazio zbog tog problema, kao i da je često bio na stubu srama od strane trenera. FOTO: AP… »
"On je kreten, rekao sam mu da ću ga pretući": Jokić kao klinac trpeo torturu, a onda je njegov otac saznao
Telegraf pre 23 dana
Preporučujemo. Poznati košarkaški novinar, koji prati Denver Nagetse, Majk Singer objavio je knjigu o Nikoli Jokiću, pod nazivom "Why so serious" ("Zašto tako ozbiljno"), a tu su se našle brojne zanimljive priče i anegdote o najboljem srpskom i… »
"On je kreten, rekao sam da ću ga prebiti": Trener vređao Jokića kad je bio dete, Nikolin otac mu zapretio!
Mondo pre 23 dana
Ovu priču o Nikoli Jokiću malo ko je znao... Nikola Jokić je najbolji košarkaš na planeti i u to nema nikakve sumnje. Sama činjenica da je za 24 sata dao 104 poena, da sam nosi Denver ove sezone i da u proseku beleži tripl-dabl dovoljno govori o… »
Kako je Partizan ostao bez Jokića? Trener crno-belih poručio: “Neću zbog njega ni da siđem na teren”
Danas pre 24 dana
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić već devet godina teroriše rivale u NBA. Somborac je u najjaču svetsku ligu stigao iz Mege, a delu javnosti nije poznat podatak da je trostruki MVP NBA košarkaško ime mogao da stekne u Partizanu. Međutim, u… »
Vesti dana »
Ovo je profil ubice sa Cetinja: Osuđivan zbog nasilja, tražen i psihijatrijski pregled! Evo šta mu je policija pronašla u kući
Kurir pre 40 minutajoš 31 povezana
Bezbednosne snage sprečile hapšenje opozvanog predsednika Južne Koreje
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane