Povezane vesti
Vučić: Verujem da će Nemačka još snažnije podržavati otvaranje Klastera 3
Telegraf pre 10 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, koji mu je priredio svečani doček u Frajburgu. "Verujem da će Nemačka još snažnije podržavati otvaranje Klastera 3. To je za nas važna… »
Vučić: Dok sam živ, neću im dati mandat, ali neka traže savetodavni referendum
Telegraf pre 10 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da im neće dati mandat dok je živ i da jedino može da im ponudi demokratsko rešenje, a to je savetodavni referendum na kome bi se građani izjasnili o njegovom… »
Nemački poslanik demantovao Vučića o podršci za klaster 3: „To pokazuje njegov težak odnos prema istini“
N1 Info pre 9 dana
Poslanik Bundestaga i izvestilac Liberalno-demokratske stranke (FDP) za zapadni Balkan Tomas Haker je posle Vučićeve posete Frajbergu demantovao tvrdnju predsednika Srbije da Nemačka podržava Srbiju u otvaranju klastera 3. „I ta izjava pokazuje… »
"Velika čast" Vučić se zahvalio Šolcu na dobrodošlici: Odvojio je vreme kako bi pomogao da nađemo odgovore na neka teška…
Kurir pre 9 dana
Mnogo toga smo danas videli i naučili o obradi i eksploataciji ruda, minerala i retkih metala, ali prvenstveno o zaštiti životne sredine, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Hvala Olafu Šolcu na srdačnoj dobrodošlici. Za nas je… »
Vučić zahvalio Šolcu: Naučili smo mnogo o ekploataciji ruda i zaštiti životne sredine
Euronews pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas nemačkom kancelaru Olafu Šolcu na srdačnoj dobrodošlici. On je istakao da smo "mnogo toga danas videli i naučili o obradi i eksploataciji ruda, minerala i retkih metala, ali prvenstveno o… »
Predsednik: Dok sam živ neću im dati mandat, nudim im savetodavni referendum
RTV pre 9 dana
FRAJBERG - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da im neće dati mandat dok je živ i da jedino može da im ponudi demokratsko rešenje, a to je savetodavni referendum na kome bi se građani izjasnili o njegovom eventualnom… »
Vučić: Razgovarao sam sa Šolcom i o KiM i drugim važnim pitanjima, kao i o geopolitici
RTS pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovarao sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom ne samo o rudarskim projektima već i o KiM i drugim važnim pitanjima, kao i o geopolitičkoj situaciji. Vučić je rekao novinarima u Frajbergu da je… »
Vučić o opoziciji: Dok sam živ neću im dati mandat
Vreme pre 9 dana
„Znam ljude koji su pravdali Apisa i junačko delo - koliko su puta isekli kraljicu Dragu i koliko puta su uboli kralja Aleksandra. Ima raznih ludaka u našoj zemlji koji sve to pravdaju“, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik… »
Vučić se obratio iz frajberga: Verujem da će Nemačka još snažnije podržavati otvaranje Klastera 3
Blic pre 9 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Nemačke, gde se danas sastao sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, koji mu je priredio svečani doček u Frajbergu. Vučić je istakao da je sa nemačkim kancelarom razgovarao o svim… »
Vučić: Opozicija nema većinsku podršku naroda, svetlosnim miljama su daleko od toga
Euronews pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da im neće dati mandat dok je živ i da jedino može da im ponudi demokratsko rešenje, a to je savetodavni referendum na kome bi se građani izjasnili o njegovom eventualnom razrešenju… »
Vučić: Razgovarao sam sa Šolcom i o KiM i drugim važnim pitanjima, kao i o gepolitici
Blic pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas razgovarao sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom ne samo o rudarskim projektima već i o KiM i drugim važnim pitanjima, kao i o geopolitičkoj situaciji. Vučić je rekao novinarima u Frajbergu… »
"Nemam problem sa ljudima koji stvarno brinu": Petar iz Gornjih Nedeljica zajedno sa Vučićem kod Šolca: Imao je priliku da…
Blic pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i obilaska rudarskog centra u Frajbergu, čemu je prisustvovao i Petar Filipović iz Gornjih Nedeljica, da je srećan što je Filipović bio sa… »
Šebek: Ako ćemo da tražimo “strane plaćenike”, hajde da se uputimo u zgradu Vlade, parlamenta…
N1 Info pre 9 dana
“Sastanak Aleksandra Vućiča i Olafa Šolca važniji je predsedniku Srbije nego nemačkom kancelaru”, izjavio je novinar Nenad Šebek. Dodao je da Vučić pokušava da skrene pažnju “sa onoga što mu je sada glavni problem, a to su protesti… »
"Ja ne dam da nam se unište Srbija i srpski narod" Predsednik Vučić: Ne mogu da podnesu to što je naša zemlja druga…
Kurir pre 9 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, koji mu je priredio svečani doček u Frajburgu. Predsednik Vučić obratio se iz Frajburga nakon razgovora sa Olafom Šolcom. - Ovo su velike i važne… »
Šebek: Ako ćemo da tražimo “strane plaćenike”, hajde da se uputimo u zgradu Vlade, parlamenta…
Novi magazin pre 9 dana
“Sastanak Aleksandra Vućiča i Olafa Šolca važniji je predsedniku Srbije nego nemačkom kancelaru”, izjavio je novinar Nenad Šebek. Dodao je da Vučić pokušava da skrene pažnju “sa onoga što mu je sada glavni problem, a to su protesti… »
"Dok sam živ, neću im dati mandat" Predsednik Vučić poručio opoziciji: Nudim im savetodavni referendum
Kurir pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da im neće dati mandat dok je živ i da jedino može da im ponudi demokratsko rešenje, a to je savetodavni referendum na kome bi se građani izjasnili o njegovom eventualnom razrešenju… »
Vučić: Trgovinska razmena sa Nemačkom će ove godine preći 10,5 milijardi evra
Euronews pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Frajbergu da će trgovinska razmena sa Nemačkom ove godine preći 10,5 milijardi evra i ukazao da je ta zemlja prvi trgovinski partner Srbije. "Za jednu malu zemlju to nije mala, naprotiv, to je… »
Vesti dana »
VIDEO: U sukobu Đilasa i grupe muškaraca koji su lepili plakate protiv njega, predsednik SSP-a dobio više udaraca
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 5 povezanih
Ceca ugostila vip face u domu na Dedinju: Nataša Rodić zablistala u crnom, a poznati fotograf došao sa lepom plavušom - ovako porodica Ražnatović slavi Svetog Nikolu (foto)
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
U automobilu pronađeno šestoro stranih državljana! Akcija policije u Subotici: Ukupno pronađeno 58 migranata na području Subotice i Kikinde
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Partizan poslao podršku Matijasu Lesoru: “Budi hrabar, brate, tvoja crno-bela porodica te voli”
Danas pre 5 satijoš 1 povezana