Povezane vesti

„Bio sam moderator stotina užasnih i potresnih video snimaka"

BBC News pre 12 dana
BBC razgovarao sa moderatorima društvenih mreža čiji je posao da pronađu i uklone neprikladan sadržaj. Tokom proteklih nekoliko meseci BBC je istraživao mračni, skriveni svet – svet u kome završavaju najgori, najstrašniji, uznemirujući i u… »
„Bio sam moderator stotina užasnih i potresnih video snimaka“

„Bio sam moderator stotina užasnih i potresnih video snimaka“

Danas pre 12 dana
Tokom proteklih nekoliko meseci BBC je istraživao mračni, skriveni svet – svet u kome završavaju najgori, najstrašniji, uznemirujući i u mnogim slučajevima, nezakoniti sadržaji na mreži. Odsecanja glava, masovna ubistva, zlostavljanja dece… »

Blic pre 12 dana
Tokom proteklih nekoliko meseci BBC je istraživao mračni, skriveni svet – svet u kome završavaju najgori, najstrašniji, uznemirujući i u mnogim slučajevima, nezakoniti sadržaji na mreži. Odsecanja glava, masovna ubistva, zlostavljanja dece… »
"Bio sam moderator stotina užasnih i potresnih video snimaka"

"Bio sam moderator stotina užasnih i potresnih video snimaka"

NIN pre 12 dana

Radio 021 pre 12 dana
BBC razgovarao sa moderatorima društvenih mreža čiji je posao da pronađu i uklone neprikladan sadržaj. Getty Images Moderatori proveravaju fotografije i uklanjaju one koje su nelegalne i uznemirujuće Tokom proteklih nekoliko meseci BBC je… »

Vesti dana »