Повезане вести
„Био сам модератор стотина ужасних и потресних видео снимака"
BBC News 10.12.2024
ББЦ разговарао са модераторима друштвених мрежа чији је посао да пронађу и уклоне неприкладан садржај. Током протеклих неколико месеци ББЦ је истраживао мрачни, скривени свет – свет у коме завршавају најгори, најстрашнији… »
„Био сам модератор стотина ужасних и потресних видео снимака“
Данас 10.12.2024
Током протеклих неколико месеци ББЦ је истраживао мрачни, скривени свет – свет у коме завршавају најгори, најстрашнији, узнемирујуц́и и у многим случајевима, незаконити садржаји на мрежи. Одсецања глава, масовна убиства… »
Блиц 10.12.2024
Током протеклих неколико месеци ББЦ је истраживао мрачни, скривени свет – свет у коме завршавају најгори, најстрашнији, узнемирујуц́и и у многим случајевима, незаконити садржаји на мрежи. Одсецања глава, масовна убиства… »
Радио 021 10.12.2024
ББЦ разговарао са модераторима друштвених мрежа чији је посао да пронађу и уклоне неприкладан садржај. Гетти Имагес Модератори проверавају фотографије и уклањају оне које су нелегалне и узнемирујуће Током протеклих неколико… »
"Био сам модератор стотина ужасних и потресних видео снимака"
НИН 10.12.2024
Вести дана »
Судије и тужиоци на протесту у Београду: „Правда је слепа, правосуђе није“
НИН пре 7 сатијош 23 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 3 сатајош 47 повезаних