Povezane vesti
"Sirija je bila zamka - izdao Rusiju, od sada će se kajati": Putinov ideolog uputio direktne pretnje Erdoganu, lideru Turske…
Kurir 10.12.2024
Aleksandar Dugin koji slovi za nezvaničnog ideologa ruskog predsednika Vladimira Putina oglasio se na društvenoj mreži X nakon pada Bašara al Asada u Siriji i zapretio Turskoj. “Sirija je bila zamka za Erdogana. Napravio je stratešku grešku. Izdao je… »
"Kajaćete se nakon izdaje Rusije": Putinov ideolog uputio strašne pretnje Erdoganu zbog pada diktatora u Siriji
Mondo 10.12.2024
Aleksandar Dugin komentarisao je pad režima Bašara al Asada i uputio je pretnje Turskoj. Aleksandar Dugin, koji važi za nezvaničnog ideloga ruskog predsednika Vladimira Putina, oglasio se na svom profilu na društvenoj mreži "X", nekadašnjem "Tviteru", o… »
Vesti dana »

Ćulibrk o skupu SNS na Vidovdan: Podseća na Miloševićev kontramiting, nadam se da će vlast odustati
N1 Info pre 23 minutajoš 25 povezanih

Ne smanjuje se intenzitet rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 54 minutajoš 34 povezane

Profesori i studenti ne odustaju: Blokada ispred Vlade ulazi u drugu nedelju
Novi magazin pre 18 minutajoš 15 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 4 satijoš 15 povezanih