Povezane vesti
Popić pred Metalac: Prilika da pokažemo karakter
Radio sto plus 10.12.2024
“Oni još uvek nemaju pobedu kući, dok smo mi bez trijumfa na strani, pa će neko da upiše prvenac. Domaćin je na papiru iskusniji, ali moraće to da dokaže. Ne plašimo se. Probaćemo da dobijemo i onda će nam biti lakše sa Slogom na našem terenu”, rekao je… »
Popić pred Metalac: Prilika da pokažemo karakter (sreda, 19.00)
RTV Novi Pazar 10.12.2024
Trener košarkaša Novog Pazara Milan Popić rekao je danas da će njegovi igrači imati priliku da pokažu karakter protiv Metalca u Valjevu, u predstojećoj utakmici 11. kola Košarkaške lige Srbije. “Oni još uvek nemaju pobedu kući, dok smo mi bez trijumfa na… »
Popić pred Metalac: Prilika da pokažemo karakter (sreda, 19.00)
Sandžak haber 10.12.2024
Trener košarkaša Novog Pazara Milan Popić rekao je danas da će njegovi igrači imati priliku da pokažu karakter protiv Metalca u Valjevu, u predstojećoj utakmici 11. kola Košarkaške lige Srbije. “Oni još uvek nemaju pobedu kući, dok smo mi bez trijumfa na… »
Vesti dana »

Vanredna situacija uvodi se u ovoj opštini: Sneg potpuno paralisao Novu Varoš - preko 5.000 ljudi nema struju, pojedini prilazni putevi zavejani (FOTO)
RINA pre 10 minutajoš 80 povezanih

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 20 minutajoš 14 povezanih

Danas se očekuje zvanično puštanje u saobraćaj brze pruge Novi Sad–Subotica
Nova pre 45 minutajoš 11 povezanih

AMSS: Oprez za vozače, poledica i slabija vidljivost zbog snežnih padavina u planinskim područjima
Glas Zaječara pre 1 satjoš 13 povezanih

'Teroristički napad' u Mančesteru: Ubica je Britanac sirijskog porekla
BBC News pre 40 minutajoš 14 povezanih