Povezane vesti

Vučić: Potresem se kad mi govore o krvavim rukama, triku iz priručnika o obojenim revolucijama

Vučić: Potresem se kad mi govore o krvavim rukama, triku iz priručnika o obojenim revolucijama

Radio 021 10.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, dok je on predsednik države, nikakvih prelaznih vlada u Srbiji neće biti. On je još rekao i da to što opozicija koristi krvave ruke "jeftini trik iz zapadnih priručnika o obojenim revolucijama", kao… »
„Posebno se potresem kada mi Majić govori o krvavim rukama“: Aleksandar Vučić opet stavlja metu na čelo…

„Posebno se potresem kada mi Majić govori o krvavim rukama“: Aleksandar Vučić opet stavlja metu na čelo…

Nova 10.12.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da, dok je on predsednik države, nikakvih prelaznih vlada u Srbiji neće biti. On je još rekao i da to što opozicija koristi krvave ruke „jeftini trik iz zapadnih priručnika o obojenim… »
Vučić: Uskoro ću reći odakle su došle stotine miliona evra namenjenih za moje rušenje

Vučić: Uskoro ću reći odakle su došle stotine miliona evra namenjenih za moje rušenje

N1 Info 10.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, dok je on predsednik države, nikakvih prelaznih vlada u Srbiji neće biti. On je još rekao i da to što opozicija koristi krvave ruke „jeftini trik iz zapadnih priručnika o obojenim revolucijama“… »

Vesti dana »