Povezane vesti
"Mi smo pod okupacijom, mogu da nam rade šta hoće": Uroš o pucnjavi u Zvečanu: Policajac mi je pred nogama ispalio metak
Blic 10.12.2024
Uroš Dimitrijević (36) iz Zvečana, govorio je o pucnjavi koja se sinoć dogodila u Zvečanu, kada je pripadnik tzv. kosovske policije ispalio hitac iz puške dok je vozio klijenta. - Bilo je oko 23 časa, vozio sam iz Mitrovice ka Zvečanu. Zaustavila me je… »
"Policajac je opalio metak pošto je rekao da mogu da krenem dalje": Sinoćnji incident uznemirio ceo Zvečan
Telegraf 10.12.2024
Preporučujemo. Uroš Dimitrijević (36) iz Zvečana, otac dvoje male dece, sumirao je utiske nemilog događaja i šok koji je doživeo kada je pripadnik tzv. kosovske policije ispalio hitac iz puške dok je vozio klijenta. - Bilo je oko 23 časa, vozio sam iz… »
Policajac ispalio metak tokom pretresa taksija u Zvečanu: Taksista se žali na maltretiranje (VIDEO)
N1 Info 10.12.2024
Nešto pre ponoći u ponedeljak, u Zvečanu je u samoj blizini teniskog terena, došlo do incidenta u kom je jedan od policajaca ispalio metak iz vatrenog oružja i to u trenutku pretresa taksi vozila kojim je upravljao Uroš Dimitrijević. Kako je potvrđeno u… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 4 satijoš 36 povezanih

As Crvene zvezde pred odlaskom! Engleski klub ga vodi odmah nakon Leha?!
Kurir pre 1 satjoš 56 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 2 satajoš 58 povezanih