Повезане вести

"Ми смо под окупацијом, могу да нам раде шта хоће": Урош о пуцњави у Звечану: Полицајац ми је пред ногама испалио метак

"Ми смо под окупацијом, могу да нам раде шта хоће": Урош о пуцњави у Звечану: Полицајац ми је пред ногама испалио метак

Блиц 10.12.2024
Урош Димитријевић (36) из Звечана, говорио је о пуцњави која се синоћ догодила у Звечану, када је припадник тзв. косовске полиције испалио хитац из пушке док је возио клијента. - Било је око 23 часа, возио сам из Митровице ка… »
"Полицајац је опалио метак пошто је рекао да могу да кренем даље": Синоћњи инцидент узнемирио цео Звечан

"Полицајац је опалио метак пошто је рекао да могу да кренем даље": Синоћњи инцидент узнемирио цео Звечан

Телеграф 10.12.2024
Препоручујемо. Урош Димитријевић (36) из Звечана, отац двоје мале деце, сумирао је утиске немилог догађаја и шок који је доживео када је припадник тзв. косовске полиције испалио хитац из пушке док је возио клијента. - Било је око… »
Полицајац испалио метак током претреса таксија у Звечану: Таксиста се жали на малтретирање (ВИДЕО)

Полицајац испалио метак током претреса таксија у Звечану: Таксиста се жали на малтретирање (ВИДЕО)

Н1 Инфо 10.12.2024
Нешто пре поноћи у понедељак, у Звечану је у самој близини тениског терена, дошло до инцидента у ком је један од полицајаца испалио метак из ватреног оружја и то у тренутку претреса такси возила којим је управљао Урош… »

Вести дана »