Повезане вести
"Ми смо под окупацијом, могу да нам раде шта хоће": Урош о пуцњави у Звечану: Полицајац ми је пред ногама испалио метак
Блиц 10.12.2024
Урош Димитријевић (36) из Звечана, говорио је о пуцњави која се синоћ догодила у Звечану, када је припадник тзв. косовске полиције испалио хитац из пушке док је возио клијента. - Било је око 23 часа, возио сам из Митровице ка… »
"Полицајац је опалио метак пошто је рекао да могу да кренем даље": Синоћњи инцидент узнемирио цео Звечан
Телеграф 10.12.2024
Препоручујемо. Урош Димитријевић (36) из Звечана, отац двоје мале деце, сумирао је утиске немилог догађаја и шок који је доживео када је припадник тзв. косовске полиције испалио хитац из пушке док је возио клијента. - Било је око… »
Полицајац испалио метак током претреса таксија у Звечану: Таксиста се жали на малтретирање (ВИДЕО)
Н1 Инфо 10.12.2024
Нешто пре поноћи у понедељак, у Звечану је у самој близини тениског терена, дошло до инцидента у ком је један од полицајаца испалио метак из ватреног оружја и то у тренутку претреса такси возила којим је управљао Урош… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 13 минутајош 95 повезаних
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 31 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 8 минутајош 43 повезане