Povezane vesti
Prve fotografije sa mesta tragedije u Novom Sadu Mladić (19) pao kroz prozor, stanovnici Limana u šoku: "Parkirao sam auto i…
Kurir 10.12.2024
Tragedija koja se dogodila večeras kada je mladić V.V. (19) pao sa prozora zgrade u ulici Bulevar Cara Lazara u Novom Sadu potresla je stanovnike Limana. “Taman sam parkirao auto kada sam čuo glasove, priču, na licu mesta sam video hitnu i policiju… »
Majci pozlilo kad je čula da joj je sin (19) poginuo! Novi Sad zavijen u crno nakon tragedije: Sumnja se da je svemu…
Kurir 10.12.2024
Momak koji je danas pao sa prozora, V. V. (19), je kako se saznaje u stanu boravio sa devojkom i njenom sestrom ceo dan, a prethodno se posvađao sa roditeljima. Prema informacijama od dobro obaveštenog izvora, ona nije videla trenutak pada, već samo… »
Vukašin se posvađao sa roditeljima, otišao kod devojke: Užasni detalji tragedije u Novom Sadu, majci pozlilo
Telegraf 10.12.2024
Preporučujemo. Kako saznajemo, momak koji je skočio sa prozora je Vukašin V. (2005), on je u stanu boravio sa devojkom i njenom sestrom ceo dan, a prethodno se posvađao sa roditeljima. Prema informacijama koje smo dobili od dobro obaveštenog izvora… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Mediji: Kušner stoji iza te ideje
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Srbi to ipak rade najbolje! Jokić sipao trojke, Nikola Jović igra košarku života!
Sportske.net pre 1 satjoš 16 povezanih
Zelenski: Kurska operacija bi mogla da postane važan deo pregovaračkog procesa
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Zemljotres u Turskoj: Dve godine kasnije, još se traga za nestalom decom
BBC News pre 41 minutajoš 4 povezane
SAD bi mogle da predstave Trumpov mirovni plan za Ukrajinu sledeće nedelje
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 1 povezana