Povezane vesti
Nikad nećete pogoditi! Novak Đoković otkrio ko mu je bio u glavi dok je osvajao Rolan Garos
Večernje novosti 11.12.2024
NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković dao je intervju za sajt "Hed", gde je pričao o mnogim temama. Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON Srbin se u razgovoru za portal jednog od svojih najvažnijih sponzora, prisetio nekih uspeha tokom karijere. - Uvek sam… »
Đoković o svojoj glavi kada je pisao istoriju: "Nije to bio moj cilj..."
B92 11.12.2024
Srpski teniser Novak Đoković dao je intervju za sajt "Hed", gde je tema bila šta mu je sve prolazilo kroz glavu u najvažnijim trenucima karijere. U razgovoru za portal jednog od svojih najvažnijih sponzora, prisetio se nekih od najvažnijih uspeha tokom… »
Novače, „Šta je prolazilo kroz tvoju glavu?“
Sport klub 11.12.2024
Novak Đoković je u intervjuu za sajt jednog od svojih najvažnijih sponzora – fabriku reketa „Hed“ - podsetio na svoje najveće uspehe u karijeri. Tema je bila šta je prolazilo kroz Đokovićevu glavu kada je postizao nezaboravne podvige. U pitanju je igra… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 49 minutajoš 16 povezanih

Protest ispred OJT u Beogradu, deo studenata podneo krivičnu prijavu protiv Vučića
RTS pre 54 minutajoš 37 povezanih

Vučić: Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu; Bolt: Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo
Insajder pre 1 satjoš 63 povezane

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 2 satajoš 21 povezana