Povezane vesti
"Ja sam "NN" i super sam!" Terza zgrozio gledaoce izjavom: Pred trudnom Milicom izneo šok tvrdnje i planove! Puca po šavovima!…
Kurir 11.12.2024
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem, pogotovo otkada je u rijaliti ušla njegova bivša verenica Milica Veličković koju je, iako je trudna, prevario. Nakon žustrih svađa koje traju danima, uspeo je da… »
"Trošiću pare na: K***e, na dete neću Ništa" Terza izjavom zgrozio naciju: "Zaradim novac i uživam"
Blic 11.12.2024
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza šokirao je izjavom i zgrozio je naciju zbog onog što je protekle noći izrekao u rijalitiju. Naime, Terza je ušao u sukob sa Urošem Stanićem dok je tu sedela trudna Milica Veličković, te je tako šokirao sve svojim… »
Strašno! Terza besan bacio šolju prema trudnoj milici! Proletela tik pored nje, vištala iz sveg glasa: Ostavi mene i moje dete…
Kurir 11.12.2024
Borisav Terzić Terza pobesneo je tokom svađe sa Urošem Stanićem, pa je počeo da lomi sve po kući, a u jednom momentu je šoljom zamalo pogodio trudnu Milicu Veličković. Naime, Borislav Terzić Terza ušao je u žestoku svađu sa Urošem Stanićem. Između ova… »
Besan Terza bacio šolju i zamalo pogodio trudnu Milicu: Haos u Eliti 8: "Ostavi mene i moje dete na miru"
Blic 11.12.2024
Borisav Terzić Terza pobesneo je tokom svađe sa Urođem Stanićem, pa je počeo da lomi sve po kući, a u jednom momentu je šoljom zamalo pogodio trudnu Milicu Veličković. Naime, Borislav Terzić Terza ušao je u žestoku svađu sa Urošem Stanićem. Između ova… »
Vesti dana »

Povećanje računa za struju izazvalo brojne žalbe građana u Srbiji
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 19 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
Dnevnik pre 15 minutajoš 11 povezanih

Izraelski ministar odbrane: Ali Hamnei „ne može više da postoji“, on je savremeni Hitler
Danas pre 36 minutajoš 162 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk sa protesta 15. marta u Beogradu
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 9 povezanih

Evroliga naredne sezone sa 20 timova, Partizanu i Zvezdi trogodišnje licence
RTS pre 50 minutajoš 15 povezanih