Povezane vesti

"Ja sam "NN" i super sam!" Terza zgrozio gledaoce izjavom: Pred trudnom Milicom izneo šok tvrdnje i planove! Puca po…

"Ja sam "NN" i super sam!" Terza zgrozio gledaoce izjavom: Pred trudnom Milicom izneo šok tvrdnje i planove! Puca po…

Kurir 11.12.2024
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem, pogotovo otkada je u rijaliti ušla njegova bivša verenica Milica Veličković koju je, iako je trudna, prevario. Nakon žustrih svađa koje traju danima, uspeo… »
"Trošiću pare na: K***e, na dete neću Ništa" Terza izjavom zgrozio naciju: "Zaradim novac i uživam"

"Trošiću pare na: K***e, na dete neću Ništa" Terza izjavom zgrozio naciju: "Zaradim novac i uživam"

Blic 11.12.2024
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza šokirao je izjavom i zgrozio je naciju zbog onog što je protekle noći izrekao u rijalitiju. Naime, Terza je ušao u sukob sa Urošem Stanićem dok je tu sedela trudna Milica Veličković, te je tako šokirao sve… »
Strašno! Terza besan bacio šolju prema trudnoj milici! Proletela tik pored nje, vištala iz sveg glasa: Ostavi mene i moje…

Strašno! Terza besan bacio šolju prema trudnoj milici! Proletela tik pored nje, vištala iz sveg glasa: Ostavi mene i moje…

Kurir 11.12.2024
Borisav Terzić Terza pobesneo je tokom svađe sa Urošem Stanićem, pa je počeo da lomi sve po kući, a u jednom momentu je šoljom zamalo pogodio trudnu Milicu Veličković. Naime, Borislav Terzić Terza ušao je u žestoku svađu sa Urošem Stanićem… »
Besan Terza bacio šolju i zamalo pogodio trudnu Milicu: Haos u Eliti 8: "Ostavi mene i moje dete na miru"

Besan Terza bacio šolju i zamalo pogodio trudnu Milicu: Haos u Eliti 8: "Ostavi mene i moje dete na miru"

Blic 11.12.2024
Borisav Terzić Terza pobesneo je tokom svađe sa Urođem Stanićem, pa je počeo da lomi sve po kući, a u jednom momentu je šoljom zamalo pogodio trudnu Milicu Veličković. Naime, Borislav Terzić Terza ušao je u žestoku svađu sa Urošem Stanićem… »

Vesti dana »