Повезане вести

"Ја сам "НН" и супер сам!" Терза згрозио гледаоце изјавом: Пред трудном Милицом изнео шок тврдње и планове! Пуца по шавовима!…

"Ја сам "НН" и супер сам!" Терза згрозио гледаоце изјавом: Пред трудном Милицом изнео шок тврдње и планове! Пуца по шавовима!…

Курир 11.12.2024
Ријалити учесник Борислав Терзић Терза не престаје да шокира јавност својим понашањем, поготово откада је у ријалити ушла његова бивша вереница Милица Величковић коју је, иако је трудна, преварио. Након жустрих свађа које трају… »
"Трошићу паре на: К***е, на дете нећу Ништа" Терза изјавом згрозио нацију: "Зарадим новац и уживам"

"Трошићу паре на: К***е, на дете нећу Ништа" Терза изјавом згрозио нацију: "Зарадим новац и уживам"

Блиц 11.12.2024
Ријалити учесник Борислав Терзић Терза шокирао је изјавом и згрозио је нацију због оног што је протекле ноћи изрекао у ријалитију. Наиме, Терза је ушао у сукоб са Урошем Станићем док је ту седела трудна Милица Величковић, те је… »
Страшно! Терза бесан бацио шољу према трудној милици! Пролетела тик поред ње, виштала из свег гласа: Остави мене и моје дете…

Страшно! Терза бесан бацио шољу према трудној милици! Пролетела тик поред ње, виштала из свег гласа: Остави мене и моје дете…

Курир 11.12.2024
Борисав Терзић Терза побеснео је током свађе са Урошем Станићем, па је почео да ломи све по кући, а у једном моменту је шољом замало погодио трудну Милицу Величковић. Наиме, Борислав Терзић Терза ушао је у жестоку свађу са… »
Бесан Терза бацио шољу и замало погодио трудну Милицу: Хаос у Елити 8: "Остави мене и моје дете на миру"

Бесан Терза бацио шољу и замало погодио трудну Милицу: Хаос у Елити 8: "Остави мене и моје дете на миру"

Блиц 11.12.2024
Борисав Терзић Терза побеснео је током свађе са Урођем Станићем, па је почео да ломи све по кући, а у једном моменту је шољом замало погодио трудну Милицу Величковић. Наиме, Борислав Терзић Терза ушао је у жестоку свађу са… »

Вести дана »