Povezane vesti
"Ja sam "NN" i super sam!" Terza zgrozio gledaoce izjavom: Pred trudnom Milicom izneo šok tvrdnje i planove! Puca po šavovima!…
Kurir 11.12.2024
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem, pogotovo otkada je u rijaliti ušla njegova bivša verenica Milica Veličković koju je, iako je trudna, prevario. Nakon žustrih svađa koje traju danima, uspeo je da… »
"Trošiću pare na: K***e, na dete neću Ništa" Terza izjavom zgrozio naciju: "Zaradim novac i uživam"
Blic 11.12.2024
Rijaliti učesnik Borislav Terzić Terza šokirao je izjavom i zgrozio je naciju zbog onog što je protekle noći izrekao u rijalitiju. Naime, Terza je ušao u sukob sa Urošem Stanićem dok je tu sedela trudna Milica Veličković, te je tako šokirao sve svojim… »
Strašno! Terza besan bacio šolju prema trudnoj milici! Proletela tik pored nje, vištala iz sveg glasa: Ostavi mene i moje dete…
Kurir 11.12.2024
Borisav Terzić Terza pobesneo je tokom svađe sa Urošem Stanićem, pa je počeo da lomi sve po kući, a u jednom momentu je šoljom zamalo pogodio trudnu Milicu Veličković. Naime, Borislav Terzić Terza ušao je u žestoku svađu sa Urošem Stanićem. Između ova… »
Besan Terza bacio šolju i zamalo pogodio trudnu Milicu: Haos u Eliti 8: "Ostavi mene i moje dete na miru"
Blic 11.12.2024
Borisav Terzić Terza pobesneo je tokom svađe sa Urođem Stanićem, pa je počeo da lomi sve po kući, a u jednom momentu je šoljom zamalo pogodio trudnu Milicu Veličković. Naime, Borislav Terzić Terza ušao je u žestoku svađu sa Urošem Stanićem. Između ova… »
Vesti dana »

Pretežno sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje bez kiše, do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 4 satijoš 14 povezanih

Protić: Najavljena legalizacija jedna od dve velike SNS pljačke, prave iracionalne poteze jer se plaše 1. novembra
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i kakav je stav zemalja Balkana
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane

Tramp povezao autizam i paracetamol, pozvao trudnice da ga izbegavaju
Danas pre 45 minutajoš 16 povezanih

Rok za podnošenje prijava prihoda frilensera za treći kvartal od 1. do 30. oktobra
NIN pre 50 minutajoš 14 povezanih