Povezane vesti

Pobeda zvezde još više dobija na značaju: Crveno-beli omladinci pred očima velikih fudbalskih asova srušili Milan (foto)

Pobeda zvezde još više dobija na značaju: Crveno-beli omladinci pred očima velikih fudbalskih asova srušili Milan (foto)

Večernje novosti pre 30 dana
UVERTIRA pred utakmicu Milana i Crvene zvezde u Ligi šampiona, bio je duel mladih timova ova dva klub, a neka dobro poznata lica gledala su taj susret. FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-beli su ostvarili veliku pobedu. I to su uradili pred očima bivših… »
Boban ogorčen na Milan!

Boban ogorčen na Milan!

Sportske.net pre 30 dana
Fudbaleri Milana večeras od 21 čas na svom "San Siru" dočekuju Crvenu zvezdu u meču šestog kola Lige šampiona. I dok se ekipa trenera Paula Fonseke priprema za duel sa prvakom Srbije izjava legendarnog fudbalera "rosonera" Zvonimira Bobana odjekuje… »
„Tužan sam“: Zvonimir Boban nije pozvan na proslavu 125. rođendana Milana

„Tužan sam“: Zvonimir Boban nije pozvan na proslavu 125. rođendana Milana

Danas pre 30 dana
Milan će proslaviti jubilej tokom meča sa Đenovom u Seriji A, a Zvonimir Boban nije pozvan na utakmicu koja je na programu 15. decembra. „Osećao sam, osećam i uvek ću osećati veliku ljubav prema ovom klubu, koji me, nažalost, nije pozvao na… »
Hrvat tužio Milan, pa nije pozvan na 125. rođendan kluba: "Tužan sam..."

Hrvat tužio Milan, pa nije pozvan na 125. rođendan kluba: "Tužan sam..."

B92 pre 30 dana
Hrvat Zvonimir Boban, bivši fudbaler i kasnije sportski direktor Milana, razočaran je i tužan što nije pozvan na proslavu 125. rođendana italijanskog kluba. Milan je veliki jubilej proslavio tokom meča sa Đenoom u Seriji A, a Hrvat nije bio među… »
Boban: Milan me nije pozvao na proslavu 125. rođendana

Boban: Milan me nije pozvao na proslavu 125. rođendana

Sportski žurnal pre 30 dana
Odnosi zahladneli pošto je klub morao da mu plati 5,3 miliona evra posle otkaza. Zvonimir Boban, bivši dugogodišnji igrač, a kasnije i sportski direktor Milana, prokomentirao je proslavu 125. rođendana kluba, koja će biti obeležena u nedelju za… »
Čuveni Hrvat „persona non grata“ na 125. rođendanu Milana

Čuveni Hrvat „persona non grata“ na 125. rođendanu Milana

Sport klub pre 30 dana
Zvonimir Boban, bivši dugogodišnji igrač, a kasnije i sportski direktor Milana, prokomentarisao je proslavu 125. rođendana kluba, koja će biti obeležena u nedelju tokom utakmice protiv Đenove na San Siru u meču Serije A. „Ekipa koja je stvarala… »

Vesti dana »