Повезане вести

Победа звезде још више добија на значају: Црвено-бели омладинци пред очима великих фудбалских асова срушили Милан (фото)

Победа звезде још више добија на значају: Црвено-бели омладинци пред очима великих фудбалских асова срушили Милан (фото)

Вечерње новости 11.12.2024
УВЕРТИРА пред утакмицу Милана и Црвене звезде у Лиги шампиона, био је дуел младих тимова ова два клуб, а нека добро позната лица гледала су тај сусрет. ФОТО: ФК Црвена звезда Црвено-бели су остварили велику победу. И то су… »
Бобан огорчен на Милан!

Бобан огорчен на Милан!

Спортске.нет 11.12.2024
Фудбалери Милана вечерас од 21 час на свом "Сан Сиру" дочекују Црвену звезду у мечу шестог кола Лиге шампиона. И док се екипа тренера Паула Фонсеке припрема за дуел са прваком Србије изјава легендарног фудбалера "росонера"… »
„Тужан сам“: Звонимир Бобан није позван на прославу 125. рођендана Милана

„Тужан сам“: Звонимир Бобан није позван на прославу 125. рођендана Милана

Данас 11.12.2024
Милан ће прославити јубилеј током меча са Ђеновом у Серији А, а Звонимир Бобан није позван на утакмицу која је на програму 15. децембра. „Осећао сам, осећам и увек ћу осећати велику љубав према овом клубу, који ме, нажалост… »
Хрват тужио Милан, па није позван на 125. рођендан клуба: "Тужан сам..."

Хрват тужио Милан, па није позван на 125. рођендан клуба: "Тужан сам..."

Б92 11.12.2024
Хрват Звонимир Бобан, бивши фудбалер и касније спортски директор Милана, разочаран је и тужан што није позван на прославу 125. рођендана италијанског клуба. Милан је велики јубилеј прославио током меча са Ђеноом у Серији А, а… »
Бобан: Милан ме није позвао на прославу 125. рођендана

Бобан: Милан ме није позвао на прославу 125. рођендана

Спортски журнал 11.12.2024
Односи захладнели пошто је клуб морао да му плати 5,3 милиона евра после отказа. Звонимир Бобан, бивши дугогодишњи играч, а касније и спортски директор Милана, прокоментирао је прославу 125. рођендана клуба, која ће бити… »
Чувени Хрват „персона нон грата“ на 125. рођендану Милана

Чувени Хрват „персона нон грата“ на 125. рођендану Милана

Спорт клуб 11.12.2024
Звонимир Бобан, бивши дугогодишњи играч, а касније и спортски директор Милана, прокоментарисао је прославу 125. рођендана клуба, која ће бити обележена у недељу током утакмице против Ђенове на Сан Сиру у мечу Серије А. „Екипа… »

Вести дана »