Povezane vesti

Boban ogorčen na Milan!

Boban ogorčen na Milan!

Sportske.net pre 2 sata
Fudbaleri Milana večeras od 21 čas na svom "San Siru" dočekuju Crvenu zvezdu u meču šestog kola Lige šampiona. I dok se ekipa trenera Paula Fonseke priprema za duel sa prvakom Srbije izjava legendarnog fudbalera "rosonera" Zvonimira Bobana odjekuje… »
„Tužan sam“: Zvonimir Boban nije pozvan na proslavu 125. rođendana Milana

„Tužan sam“: Zvonimir Boban nije pozvan na proslavu 125. rođendana Milana

Danas pre 4 sati
Milan će proslaviti jubilej tokom meča sa Đenovom u Seriji A, a Zvonimir Boban nije pozvan na utakmicu koja je na programu 15. decembra. „Osećao sam, osećam i uvek ću osećati veliku ljubav prema ovom klubu, koji me, nažalost, nije pozvao na… »
Hrvat tužio Milan, pa nije pozvan na 125. rođendan kluba: "Tužan sam..."

Hrvat tužio Milan, pa nije pozvan na 125. rođendan kluba: "Tužan sam..."

B92 pre 4 sati
Hrvat Zvonimir Boban, bivši fudbaler i kasnije sportski direktor Milana, razočaran je i tužan što nije pozvan na proslavu 125. rođendana italijanskog kluba. Milan je veliki jubilej proslavio tokom meča sa Đenoom u Seriji A, a Hrvat nije bio među… »
Boban: Milan me nije pozvao na proslavu 125. rođendana

Boban: Milan me nije pozvao na proslavu 125. rođendana

Sportski žurnal pre 5 sati
Odnosi zahladneli pošto je klub morao da mu plati 5,3 miliona evra posle otkaza. Zvonimir Boban, bivši dugogodišnji igrač, a kasnije i sportski direktor Milana, prokomentirao je proslavu 125. rođendana kluba, koja će biti obeležena u nedelju za… »
Čuveni Hrvat „persona non grata“ na 125. rođendanu Milana

Čuveni Hrvat „persona non grata“ na 125. rođendanu Milana

Sport klub pre 6 sati
Zvonimir Boban, bivši dugogodišnji igrač, a kasnije i sportski direktor Milana, prokomentarisao je proslavu 125. rođendana kluba, koja će biti obeležena u nedelju tokom utakmice protiv Đenove na San Siru u meču Serije A. „Ekipa koja je stvarala… »

Vesti dana »