Povezane vesti
"Ostavila sam te jer si stipsa": Jovana Jeremić o raskidu i bivšima: "Nisu navikli da žena koristi mozak"
Blic pre 6 sati
Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana Jeremić je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je… »
"Ostavila sam te jer si stipsa": Voditeljka otkrila zbog čega je raskidala s momcima, pale i psovke
Mondo pre 5 sati
Voditeljka Jovana Jeremić je na društvenim mrežama podelila deo knjige koju piše. Voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a iza sebe ima jedan brak i iz njega ćerkicu Leu. Sada je na društvenim… »
"Ostavila sam te zato što si stipsa": Jovana Jeremić žestoko o bivšima, otkrila detalje raskida
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Glasanje o ulasku novih fakulteta u blokadu: Profesori dizali ruke za ostavku rektora, Dodikov saradnik provocirao studente
Nova pre 7 minutajoš 44 povezane
Sirijski premijer najavio tešku obnovu zemlje i izazove zbog nedostatka stranih valuta
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
Ana Brnabić o zahtevu za njeno razrešenje: Sami su rekli da sednice o budžetu neće biti! Kada bi vuvuzele pričale, oni bi bili najrečitiji ljudi u Srbiji
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih
Obustava rada advokata: AKS protestuje zbog izmena Krivičnog zakonika bez učešća advokature
Euronews pre 59 minutajoš 16 povezanih