Povezane vesti
"Ostavila sam te jer si stipsa": Jovana Jeremić o raskidu i bivšima: "Nisu navikli da žena koristi mozak"
Blic 11.12.2024
Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana Jeremić je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je… »
"Ostavila sam te jer si stipsa": Voditeljka otkrila zbog čega je raskidala s momcima, pale i psovke
Mondo 11.12.2024
Voditeljka Jovana Jeremić je na društvenim mrežama podelila deo knjige koju piše. Voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a iza sebe ima jedan brak i iz njega ćerkicu Leu. Sada je na društvenim… »
"Ostavila sam te zato što si stipsa": Jovana Jeremić žestoko o bivšima, otkrila detalje raskida
Telegraf 11.12.2024
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je… »
Vesti dana »
Zakasnelo primirje u Gazi će zaustaviti ubijanje, ali neće okončati sukob
BBC News pre 1 satjoš 68 povezanih
BLOG UŽIVO Novosadski studenti najavili svakodnevne proteste ispred suda: Sa FTN-a oterane TV ekipe Informera i Novosadske
Nova pre 22 minutajoš 64 povezane
BLOG: Studenti najavili protest ispred RTS, sa plenuma u Nišu poruka – „niste sami, profesori su uz vas“
N1 Info pre 22 minutajoš 37 povezanih
"Vrati se u Zvezdu, Gudura": Navijači dozivali svog ljubimca, videli su šta im je poručio!
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane