Povezane vesti

"Ostavila sam te jer si stipsa": Jovana Jeremić o raskidu i bivšima: "Nisu navikli da žena koristi mozak"

"Ostavila sam te jer si stipsa": Jovana Jeremić o raskidu i bivšima: "Nisu navikli da žena koristi mozak"

Blic pre 6 sati
Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana Jeremić je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je… »
"Ostavila sam te jer si stipsa": Voditeljka otkrila zbog čega je raskidala s momcima, pale i psovke

"Ostavila sam te jer si stipsa": Voditeljka otkrila zbog čega je raskidala s momcima, pale i psovke

Mondo pre 5 sati
Voditeljka Jovana Jeremić je na društvenim mrežama podelila deo knjige koju piše. Voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a iza sebe ima jedan brak i iz njega ćerkicu Leu. Sada je na društvenim… »
"Ostavila sam te zato što si stipsa": Jovana Jeremić žestoko o bivšima, otkrila detalje raskida

"Ostavila sam te zato što si stipsa": Jovana Jeremić žestoko o bivšima, otkrila detalje raskida

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je… »

Vesti dana »