Povezane vesti
"Ostavila sam te jer si stipsa": Jovana Jeremić o raskidu i bivšima: "Nisu navikli da žena koristi mozak"
Blic 11.12.2024
Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana Jeremić je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je uplovila u… »
"Ostavila sam te jer si stipsa": Voditeljka otkrila zbog čega je raskidala s momcima, pale i psovke
Mondo 11.12.2024
Voditeljka Jovana Jeremić je na društvenim mrežama podelila deo knjige koju piše. Voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a iza sebe ima jedan brak i iz njega ćerkicu Leu. Sada je na društvenim mrežama… »
"Ostavila sam te zato što si stipsa": Jovana Jeremić žestoko o bivšima, otkrila detalje raskida
Telegraf 11.12.2024
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila zbog čega je raskidala prethodne veze. Naime, Jovana je u braku sa Vojislavom Miloševićem dobila ćerku Leu, a nakon razvoda je… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage za pad nadstešnice
Ekapija pre 2 satajoš 15 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja: Preko 600 vozača uhvaćeno pod dejstvom alkohola, sutra celodnevna akcija
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih

Eskalacija sukoba između Izraela i Irana uz diplomatske napore i vojne pretnje
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 172 povezane

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 20 satijoš 9 povezanih