Povezane vesti
Lajčak: Informisao sam NATO
B92 11.12.2024
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak informisao NATO o dijalogu Beograda i Prištine i istakao bitnost saradnje EU i NATO za regionalnu stabilnost. Lajčak je na društvenoj mreži Iks naveo da je imao dragocene… »
Lajčak: Obavestio sam Severnoatlantski savet o dešavanjima u dijalogu Beograda i Prištine /foto/
Sputnik 11.12.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je informisao Severnoatlantski savet o dešavanjima u dijalogu Beograda i Prištine i naglasio važnost odlične saradnje EU i NATO za regionalnu stabilnost. Lajčak je na… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 43 povezane

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 3 satajoš 23 povezane

Nikola Topić javno odgovorio Jokiću na zamerku, usledilo munjevito izvinjenje: "Moja greška..."
Telegraf pre 2 satajoš 50 povezanih

Tusk: Zapad mora da ostane ujedinjen tokom odlučujuće faze za budućnost Ukrajine
NIN pre 28 minutajoš 41 povezana

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih