Povezane vesti
Vučević o studentima koji protestuju: Nisam stekao utisak da žele da razgovaraju
Nova 11.12.2024
: Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da mu zahtevi studenata na protestima i blokadama nisu jasni, a da, hipotetički, čak i da Vlada padne, Srpska napredna stranke bi sa svojim koalicionim partnerima izabrala novu vladu jer ima većinu… »
Vučević: Studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, nisu mi jasni njihovi zahtevi
Beta 11.12.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, ali da mu nisu jasni njihovi zahtevi za otvaranjem dokumentacije o nesreći na Železničkoj stanici. "Dokumentacija je u tužilaštvu. Čudno mi je… »
Vučević: Rekonstrukcija vlade na proleće, nisu mi jasni zahtevi studenata za otvaranjem dokumentacije o nesreći
NIN 11.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija vlade biti na proleće, u maju ili junu. "Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje vremena za… »
Vučević: Vlada ne odustaje od Predloga dopuna Zakona o visokom obrazovanju; Rekonstrukcija Vlade na proleće
Insajder 11.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija Vlade biti na proleće, u maju ili junu. On je rekao i da vlada ne odustaje od novog Predlog dopuna Zakona o visokom obrazovanju, koji bi trebalo da bude pred poslanicima na… »
"Nove ministarke u Vladi veoma stručne, sa dugogodišnjim iskustvom u resorima koje će voditi" Premijer Vučević…
Kurir 11.12.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević ocenio je danas da su nove ministarke Aleksandra Damjanović Sofronijević i Jagoda Lazarević, koje će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića veoma stručne i da obe imaju dugogodišnje iskustvo u… »
"Rekonstrukcija Vlade uskoro, dva meseca u opticaju": Vučević: Nejasni zahtevi studenata, dokumentacija o nesreći u Novom…
Blic 11.12.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da studenti imaju pravo da blokiraju fakultete i da to niko ne osporava, ali da mu nisu jasni njihovi zahtevi za otvaranjem dokumentacije o nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu i naveo da… »
Vučević: Studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, nisu mi jasni njihovi zahtevi
Novi magazin 11.12.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, ali da mu nisu jasni njihovi zahtevi za otvaranjem dokumentacije o nesreći na Železničkoj stanici. "Dokumentacija je u tužilaštvu. Čudno mi je… »
Vučević: Rekonstrukcija vlade na proleće
RTK 11.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija vlade biti na proleće, u maju ili junu. „Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje vremena za… »
"Rekonstrukcija vlade u maju ili junu": Premijer govorio i kandidatima za ministre građevinarstva i trgovine
Euronews 11.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da će rekonstrukcija vlade biti na proleće, u maju ili junu. "Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje vremena za dokazivanje"… »
Vučević: Uskoro rekonstrukcija Vlade, dva meseca su u opticaju
Telegraf 11.12.2024
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija Vlade biti na proleće, u maju ili junu. "Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje… »
Vesti dana »
Radnici GSP-a traže poništavanje odluke o ukidanju trolejbusa i ispitivanje postojećih ugovora o JPP
Beta pre 27 minutajoš 14 povezanih
Tramp: Amerika spremna da okupira Gazu i pretvori je u „bliskoistočnu rivijeru"
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih
EKSKLUZIVNO Kako se Vesić branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Forbes pre 2 satajoš 2 povezane
Nikola Jović postigao 20 poena u porazu od Čikaga, Boston bolji od Klivlenda
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih