Povezane vesti

Vučević o studentima koji protestuju: Nisam stekao utisak da žele da razgovaraju

Vučević o studentima koji protestuju: Nisam stekao utisak da žele da razgovaraju

Nova pre 3 sata
: Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da mu zahtevi studenata na protestima i blokadama nisu jasni, a da, hipotetički, čak i da Vlada padne, Srpska napredna stranke bi sa svojim koalicionim partnerima izabrala novu vladu jer ima većinu… »
Vučević: Studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, nisu mi jasni njihovi zahtevi

Vučević: Studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, nisu mi jasni njihovi zahtevi

Beta pre 3 sata
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, ali da mu nisu jasni njihovi zahtevi za otvaranjem dokumentacije o nesreći na Železničkoj stanici. "Dokumentacija je u tužilaštvu. Čudno mi je… »
Vučević: Rekonstrukcija vlade na proleće, nisu mi jasni zahtevi studenata za otvaranjem dokumentacije o nesreći

Vučević: Rekonstrukcija vlade na proleće, nisu mi jasni zahtevi studenata za otvaranjem dokumentacije o nesreći

NIN pre 3 sata
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija vlade biti na proleće, u maju ili junu. "Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje vremena za… »
Vučević: Vlada ne odustaje od Predloga dopuna Zakona o visokom obrazovanju; Rekonstrukcija Vlade na proleće

Vučević: Vlada ne odustaje od Predloga dopuna Zakona o visokom obrazovanju; Rekonstrukcija Vlade na proleće

Insajder pre 4 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija Vlade biti na proleće, u maju ili junu. On je rekao i da vlada ne odustaje od novog Predlog dopuna Zakona o visokom obrazovanju, koji bi trebalo da bude pred poslanicima na… »
"Nove ministarke u Vladi veoma stručne, sa dugogodišnjim iskustvom u resorima koje će voditi" Premijer Vučević…

"Nove ministarke u Vladi veoma stručne, sa dugogodišnjim iskustvom u resorima koje će voditi" Premijer Vučević…

Kurir pre 4 sati
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević ocenio je danas da su nove ministarke Aleksandra Damjanović Sofronijević i Jagoda Lazarević, koje će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića veoma stručne i da obe imaju dugogodišnje iskustvo u… »
"Rekonstrukcija Vlade uskoro, dva meseca u opticaju": Vučević: Nejasni zahtevi studenata, dokumentacija o nesreći u Novom…

"Rekonstrukcija Vlade uskoro, dva meseca u opticaju": Vučević: Nejasni zahtevi studenata, dokumentacija o nesreći u Novom…

Blic pre 4 sati
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da studenti imaju pravo da blokiraju fakultete i da to niko ne osporava, ali da mu nisu jasni njihovi zahtevi za otvaranjem dokumentacije o nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu i naveo da… »

Novi magazin pre 3 sata
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da studenti imaju pravo da blokiraju fakultete, ali da mu nisu jasni njihovi zahtevi za otvaranjem dokumentacije o nesreći na Železničkoj stanici. "Dokumentacija je u tužilaštvu. Čudno mi je… »
Vučević: Rekonstrukcija vlade na proleće

Vučević: Rekonstrukcija vlade na proleće

RTK pre 5 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija vlade biti na proleće, u maju ili junu. „Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje vremena za… »
"Rekonstrukcija vlade u maju ili junu": Premijer govorio i kandidatima za ministre građevinarstva i trgovine

"Rekonstrukcija vlade u maju ili junu": Premijer govorio i kandidatima za ministre građevinarstva i trgovine

Euronews pre 5 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da će rekonstrukcija vlade biti na proleće, u maju ili junu. "Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje vremena za dokazivanje"… »
Vučević: Uskoro rekonstrukcija Vlade, dva meseca su u opticaju

Vučević: Uskoro rekonstrukcija Vlade, dva meseca su u opticaju

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će rekonstrukcija Vlade biti na proleće, u maju ili junu. "Mislim da će biti na proleće, maj, jun, na godinu dana. Novi kandidati za ministre građevine i trgovine imaju manje… »

Vesti dana »