Povezane vesti
„Ja sam bolesna, kad sam ljubomorna, pretim ubistvom“: Jelena Karleuša konačno priznala istinu o sebi – „Pravila sam pakao od…
Nova 11.12.2024
: Jelena Karleuša posle razvoda od Duška Tošića želi novog partnera, a sada je otkrila svoje kriterijume. Međutim, pevačica je sada priznala da je u ljubavi često preterano ljubomorna, pa ne bira sredstva kako bi zadržala partnera pored sebe. „Ne bih ja… »
Karleuša uzvraća udarac, otkrila kako izgleda novi dečko: Dobar je frajer, mlad, zgodan, pun kao brod
Svet & Skandal 11.12.2024
Dečko Jelene Karleuše moraće da ima supermoći Jelena Karleuša priznala je da je u ljubavnim vezama i više nego ljubomorna, pa da partneru često preti i “ubistvom.” Dečko Jelene Karleuše moraće dobro da se spremi za divu i da bude spreman da joj ispuni… »
"Kad sam ljubomorna, pretim ubistvom" JK otkrila kako izgleda njen novi dečko: "Dobar je frajer, obdaren, mlad, zgodan, lep…
Kurir 11.12.2024
Jelena Karleuša priznala je da je u ljubavnim vezama i više nego ljubomorna, pa da partneru često preti i ubistvom. - Ne bih ja to nazvala ljubomora, nego bolest. Ja sam bolesna u ljubomori, kao što sam i u ljubavi. Nemam meru ni u čemu. Kad sam… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, najviša dnevna do 29 stepeni
N1 Info pre 35 minutajoš 15 povezanih

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 15 minutajoš 10 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 35 minutajoš 12 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 45 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 30 minutajoš 1 povezana