Povezane vesti
„Ja sam bolesna, kad sam ljubomorna, pretim ubistvom“: Jelena Karleuša konačno priznala istinu o sebi – „Pravila sam pakao od…
Nova 11.12.2024
: Jelena Karleuša posle razvoda od Duška Tošića želi novog partnera, a sada je otkrila svoje kriterijume. Međutim, pevačica je sada priznala da je u ljubavi često preterano ljubomorna, pa ne bira sredstva kako bi zadržala partnera pored sebe. „Ne bih ja… »
Karleuša uzvraća udarac, otkrila kako izgleda novi dečko: Dobar je frajer, mlad, zgodan, pun kao brod
Svet & Skandal 11.12.2024
Dečko Jelene Karleuše moraće da ima supermoći Jelena Karleuša priznala je da je u ljubavnim vezama i više nego ljubomorna, pa da partneru često preti i “ubistvom.” Dečko Jelene Karleuše moraće dobro da se spremi za divu i da bude spreman da joj ispuni… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 1 satjoš 46 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 31 minutajoš 27 povezanih