Povezane vesti

Jovanović: Idemo na pobedu u Subotici, Partizan je najveći klub na svetu

Jovanović: Idemo na pobedu u Subotici, Partizan je najveći klub na svetu

Radio sto plus pre 7 sati
“Izuzetno teška utakmica za nas, iz više razloga. Spartak vodi trener (Vladimir Gaćinović) koji je meni svojevremeno bio trener u Železničaru. To je iskusan i dobar trener, u šest utakmica ne znaju zaporaz, a primili su samo dva gola. Mi smo… »
"Nema pokazatelja da me je ekipa loše prihvatila": Novi trener Partizana o svom statusu u klubu pred meč sa Spartakom

"Nema pokazatelja da me je ekipa loše prihvatila": Novi trener Partizana o svom statusu u klubu pred meč sa Spartakom

Mondo pre 7 sati
Novi trener Partizana Marko Jovanović najavio je težak meč protiv Spartaka. Spartak dočekuje Partizan u četvrtak od 16.30 časova, u zaostalom šestom kolu Superlige Srbije. Novi trener Parnog valjka Marko Jovanović je najavio tešku utakmicu, bez… »
Marko Jovanović nikad iskreniji: "Meni je Partizan dao sve, ja njemu ništa"

Marko Jovanović nikad iskreniji: "Meni je Partizan dao sve, ja njemu ništa"

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana sutra će odmeriti snage sa ekipom Spartaka u Subotici od 16:30 časova, a povodom tog meča na konferenciji za medije govorio je Marko Jovanović, privremeni trener crno-belih. Upitan je o tome da li zaista misli da je… »
Jovanović otkrio šta je tražio od uprave Partizana: "Hteo sam njih dvojicu, a oni su to dozvolili"

Jovanović otkrio šta je tražio od uprave Partizana: "Hteo sam njih dvojicu, a oni su to dozvolili"

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Fudbalski klub Partizan će sutra odigrati meč u Subotici protiv ekipe Spartaka, a privremeni trener Marko Jovanović je za medije govorio o tome i drugim temama. Imao je samo lepe reči na račun Spartaka, a pohvalio je i svog… »

Vesti dana »