Povezane vesti
Jovanović: Idemo na pobedu u Subotici, Partizan je najveći klub na svetu
Radio sto plus pre 30 dana
“Izuzetno teška utakmica za nas, iz više razloga. Spartak vodi trener (Vladimir Gaćinović) koji je meni svojevremeno bio trener u Železničaru. To je iskusan i dobar trener, u šest utakmica ne znaju zaporaz, a primili su samo dva gola. Mi smo… »
"Nema pokazatelja da me je ekipa loše prihvatila": Novi trener Partizana o svom statusu u klubu pred meč sa Spartakom
Mondo pre 30 dana
Novi trener Partizana Marko Jovanović najavio je težak meč protiv Spartaka. Spartak dočekuje Partizan u četvrtak od 16.30 časova, u zaostalom šestom kolu Superlige Srbije. Novi trener Parnog valjka Marko Jovanović je najavio tešku utakmicu, bez… »
Marko Jovanović nikad iskreniji: "Meni je Partizan dao sve, ja njemu ništa"
Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana sutra će odmeriti snage sa ekipom Spartaka u Subotici od 16:30 časova, a povodom tog meča na konferenciji za medije govorio je Marko Jovanović, privremeni trener crno-belih. Upitan je o tome da li zaista misli da je… »
Jovanović otkrio šta je tražio od uprave Partizana: "Hteo sam njih dvojicu, a oni su to dozvolili"
Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Fudbalski klub Partizan će sutra odigrati meč u Subotici protiv ekipe Spartaka, a privremeni trener Marko Jovanović je za medije govorio o tome i drugim temama. Imao je samo lepe reči na račun Spartaka, a pohvalio je i svog… »
Vesti dana »
Vučić i kineski ambasador prisustvovali ispraćaju prvog direktnog leta kompanije Er Srbija za Šangaj
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih
Kurti sa zvaničnikom SAD Vermom o unapređenju odnosa i dijalogu sa Srbijom
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Održan protest podrške studentima i srednjoškolcima u Gornjem Milanovcu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana