Повезане вести

"Нема показатеља да ме је екипа лоше прихватила": Нови тренер Партизана о свом статусу у клубу пред меч са Спартаком

"Нема показатеља да ме је екипа лоше прихватила": Нови тренер Партизана о свом статусу у клубу пред меч са Спартаком

Мондо 11.12.2024
Нови тренер Партизана Марко Јовановић најавио је тежак меч против Спартака. Спартак дочекује Партизан у четвртак од 16.30 часова, у заосталом шестом колу Суперлиге Србије. Нови тренер Парног ваљка Марко Јовановић је најавио… »
Јовановић: Идемо на победу у Суботици, Партизан је највећи клуб на свету

Јовановић: Идемо на победу у Суботици, Партизан је највећи клуб на свету

Радио сто плус 11.12.2024
“Изузетно тешка утакмица за нас, из више разлога. Спартак води тренер (Владимир Гаћиновић) који је мени својевремено био тренер у Железничару. То је искусан и добар тренер, у шест утакмица не знају запораз, а примили су само два… »
Јовановић открио шта је тражио од управе Партизана: "Хтео сам њих двојицу, а они су то дозволили"

Јовановић открио шта је тражио од управе Партизана: "Хтео сам њих двојицу, а они су то дозволили"

Телеграф 11.12.2024
Препоручујемо. Фудбалски клуб Партизан ће сутра одиграти меч у Суботици против екипе Спартака, а привремени тренер Марко Јовановић је за медије говорио о томе и другим темама. Имао је само лепе речи на рачун Спартака, а похвалио… »
Марко Јовановић никад искренији: "Мени је Партизан дао све, ја њему ништа"

Марко Јовановић никад искренији: "Мени је Партизан дао све, ја њему ништа"

Телеграф 11.12.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана сутра ће одмерити снаге са екипом Спартака у Суботици од 16:30 часова, а поводом тог меча на конференцији за медије говорио је Марко Јовановић, привремени тренер црно-белих. Упитан је о томе да… »

Вести дана »