Povezane vesti
Jovanović: Idemo na pobedu u Subotici, Partizan je najveći klub na svetu
Radio sto plus pre 7 sati
“Izuzetno teška utakmica za nas, iz više razloga. Spartak vodi trener (Vladimir Gaćinović) koji je meni svojevremeno bio trener u Železničaru. To je iskusan i dobar trener, u šest utakmica ne znaju zaporaz, a primili su samo dva gola. Mi smo… »
"Nema pokazatelja da me je ekipa loše prihvatila": Novi trener Partizana o svom statusu u klubu pred meč sa Spartakom
Mondo pre 7 sati
Novi trener Partizana Marko Jovanović najavio je težak meč protiv Spartaka. Spartak dočekuje Partizan u četvrtak od 16.30 časova, u zaostalom šestom kolu Superlige Srbije. Novi trener Parnog valjka Marko Jovanović je najavio tešku utakmicu, bez… »
Marko Jovanović nikad iskreniji: "Meni je Partizan dao sve, ja njemu ništa"
Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana sutra će odmeriti snage sa ekipom Spartaka u Subotici od 16:30 časova, a povodom tog meča na konferenciji za medije govorio je Marko Jovanović, privremeni trener crno-belih. Upitan je o tome da li zaista misli da je… »
Jovanović otkrio šta je tražio od uprave Partizana: "Hteo sam njih dvojicu, a oni su to dozvolili"
Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Fudbalski klub Partizan će sutra odigrati meč u Subotici protiv ekipe Spartaka, a privremeni trener Marko Jovanović je za medije govorio o tome i drugim temama. Imao je samo lepe reči na račun Spartaka, a pohvalio je i svog… »
Vesti dana »
Sve više fakulteta u blokadi, studenti se okupili ispred Predsedništva – zvižde dok se Vučić obraća (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 64 povezane
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Zapaljena grobnica Hafiza el Asada, bivšeg predsednika Sirije i Bašarovog oca
Euronews pre 27 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Sva dokumentacija o rekonstrukciji železničke stanice u Novom Sadu biće stavljena na uvid javnosti
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Deo opozicije traži razrešenje Brnabić; Predsednica Skupštine: Staviću na dnevni red predlog opozicije, ako mogu da obezbede kvorum
Insajder pre 7 satijoš 19 povezanih