Povezane vesti
Zaposleni kompanije Carlsberg Srbija u akciji sadnje obnovili park u Čelarevu
Kurir 11.12.2024
Kompanija Carlsberg Srbija danas je u Čelarevu organizovala akciju sadnje drveća kojoj su prisustvovali predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, predstavnici ambasade Danske u Srbiji, kao i zaposleni kompanije. „Od dolaska na srpsko tržište… »
Blic 11.12.2024
Kompanija Carlsberg Srbija u Čelarevu je organizovala akciju sadnje drveća kojoj su prisustvovali predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, predstavnici ambasade Danske u Srbiji, kao i zaposleni kompanije. - Od dolaska na srpsko tržište… »
Telegraf 11.12.2024
Kompanija Carlsberg Srbija danas je u Čelarevu organizovala akciju sadnje drveća kojoj su prisustvovali predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, predstavnici ambasade Danske u Srbiji, kao i zaposleni kompanije. -Od dolaska na srpsko tržište… »
Mondo 11.12.2024
Kompanija Carlsberg Srbija danas je u Čelarevu organizovala akciju sadnje drveća kojoj su prisustvovali predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, predstavnici ambasade Danske u Srbiji, kao i zaposleni kompanije. „Od dolaska na srpsko tržište… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 17 minutajoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana