Povezane vesti
Marija Šerifović rođendan proslavila sama! Otišla na drugi kraj sveta da bi bila bez ikoga samo tri dana! Otkrila sve detalje…
Kurir 11.12.2024
Pevačica Marija Šerifović napunila je u novembru ove godine 40 godina, a sada je otkrila da je rođendan proslavila sama u Americi. Marija je, naime, odlučila da ode čak u Ameriku gde je sama proslavila rođendan. - Radi se o tome da sam ja emigrirala iz… »
Marija Šerifović sama slavila rođendan: "Vi i dalje ne znate gde sam, ali saznaćete uskoro... Nisam normalna osoba"
Blic 11.12.2024
Pevačica Marija Šerifović napunila je u novembru ove godine 40 godina, a sada je otkrila da je rođendan proslavila sama u Americi. Marija je, naime, odlučila da ode čak u Ameriku gde je sama proslavila rođendan. - Radi se o tome da sam ja emigrirala iz… »
Vesti dana »

Pucnjava u Višnjičkoj banji: supružnici među ranjenima, jedna žena teško povređena, policijska akcija u toku
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 68 povezanih

Netanjahu negira da je trampu rekao da prihvata palestinsku državu! Izraelski premijer kaže da to nije napisano u sporazumu o Gazi predstavljenom u Beloj kući
Kurir pre 8 satijoš 66 povezanih

Trampov plan za Gazu: Rok za odgovor Hamasu otkucava, Izrael protiv palestinske države
BBC News pre 16 minutajoš 24 povezane