Povezane vesti

Gaćinović pred duel sa ‘crno-belima’: „Partizanu se ne preti!“

Gaćinović pred duel sa ‘crno-belima’: „Partizanu se ne preti!“

Hot sport pre 30 dana
Izuzetno zanimljiv duel u najavi, jer su oba tima u situaciji da su im bodovi više nego potrebni! Spartak će u četvrtak odigrati zaostali duel 6. kola Superlige Srbije, a rival će im biti niko drugi nego beogradski Partizan. Pred ovu utakmicu, trener… »
Gaćinović pred Partizan: ''Čast nam je i zadovoljstvo da ugostimo tako veiki klub''

Gaćinović pred Partizan: ''Čast nam je i zadovoljstvo da ugostimo tako veiki klub''

Sportske.net pre 30 dana
Ekipe Spartaka ŽK i Partizana će u četvrtak od 16 časova i 30 minuta odigrati odloženu utakmicu šestog kola Superlige Srbije, a pred taj duel je svoja očekivanja na pres konferenciji u ime domaćina izneo trener Spartaka Vladimir Gaćinović… »
Jovanović: Biće teško s Gaćinovićem i Spartakom

Jovanović: Biće teško s Gaćinovićem i Spartakom

Sportski žurnal pre 30 dana
Privremeni trener Partizana oprezan uoči zaostale utakmice iz šestog kola sa Subotičanima. Marko Jovanović rekao je da ekipu očekuje teška utakmica protiv Spartaka, ali da će ići na pobedu i dodao da je za njega velika čast što mu je ukazano… »
Marko Jovanović: Partizan je najveći klub na svetu

Marko Jovanović: Partizan je najveći klub na svetu

Danas pre 30 dana
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović rekao je da ekipu očekuje teška utakmica protiv Spartaka. – Spartak vodi trener Vladimir Gaćinović koji je meni svojevremeno bio trener u Železničaru. To je iskusan i dobar trener, u šest… »
Emotivni Marko Jovanović: Meni je Partizan dao sve, ja njemu ništa

Emotivni Marko Jovanović: Meni je Partizan dao sve, ja njemu ništa

Večernje novosti pre 30 dana
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović rekao je danas da ekipu očekuje teška utakmica protiv Spartaka, ali da će ekipa ići na pobedu i dodao da je za njega velika čast što mu je ukazano poverenje da predvodi klub, koji je, kako je… »
Jovanović: "Partizan je najveći klub na svetu!"

Jovanović: "Partizan je najveći klub na svetu!"

Sportske.net pre 30 dana
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović rekao je danas da ekipu očekuje teška utakmica protiv Spartaka, ali da će ekipa ići na pobedu i dodao da je za njega velika čast što mu je ukazano poverenje da predvodi klub, koji je, kako je… »
Mi smo najveći klub u ovoj zemlji: Jovanović nema dilemu koji klub je njemu iznad svih! (video)

Mi smo najveći klub u ovoj zemlji: Jovanović nema dilemu koji klub je njemu iznad svih! (video)

Hot sport pre 30 dana
Jasan je nekadašnji defanzivac! Partizan u čevrtak igra meč protiv Spartaka u Subotici, a početak utakmice zakazan je u četvrtak u 16.30 časova. Šef struke crno-belih Marko Jovanović, govorio je o toj utakmici. „Mi smo Partizan! Bez obzira kakva… »
Jovanović iskren: Partizan mi je sve, a ničim mu nisam vratio

Jovanović iskren: Partizan mi je sve, a ničim mu nisam vratio

Sport klub pre 30 dana
Privremeni šef stručnog štaba Partizana Marko Jovanović veruje da će gostovanje Spartaku u Subotici u odloženoj utakmici šestog kola Superlige Srbije biti teško iz nekoliko razloga. „Spartak vodi trener (Vladimir Gaćinović) koji je meni bio… »
"Za mene je Partizan najveći klub na svetu"

"Za mene je Partizan najveći klub na svetu"

B92 pre 30 dana
Privremeni trener Partizana Marko Jovanović govorio je pred novi duel crno-beli u Superligi. Fudbaleri Partizana u četvrtak će odmeriti snage sa Spartakom u Subotici od 16:30. "Izuzetno teška utamica za nas iz više razloga. Spartak vodi trener koji… »

Vesti dana »