Povezane vesti
Gaćinović pred duel sa ‘crno-belima’: „Partizanu se ne preti!“
Hot sport 11.12.2024
Izuzetno zanimljiv duel u najavi, jer su oba tima u situaciji da su im bodovi više nego potrebni! Spartak će u četvrtak odigrati zaostali duel 6. kola Superlige Srbije, a rival će im biti niko drugi nego beogradski Partizan. Pred ovu utakmicu, trener… »
Gaćinović pred Partizan: ''Čast nam je i zadovoljstvo da ugostimo tako veiki klub''
Sportske.net 11.12.2024
Ekipe Spartaka ŽK i Partizana će u četvrtak od 16 časova i 30 minuta odigrati odloženu utakmicu šestog kola Superlige Srbije, a pred taj duel je svoja očekivanja na pres konferenciji u ime domaćina izneo trener Spartaka Vladimir Gaćinović. Subotičani su… »
Marko Jovanović: Partizan je najveći klub na svetu
Danas 11.12.2024
Privremeni trener fudbalera Partizana Marko Jovanović rekao je da ekipu očekuje teška utakmica protiv Spartaka. – Spartak vodi trener Vladimir Gaćinović koji je meni svojevremeno bio trener u Železničaru. To je iskusan i dobar trener, u šest utakmica ne… »
Mi smo najveći klub u ovoj zemlji: Jovanović nema dilemu koji klub je njemu iznad svih! (video)
Hot sport 11.12.2024
Jasan je nekadašnji defanzivac! Partizan u čevrtak igra meč protiv Spartaka u Subotici, a početak utakmice zakazan je u četvrtak u 16.30 časova. Šef struke crno-belih Marko Jovanović, govorio je o toj utakmici. „Mi smo Partizan! Bez obzira kakva je… »
Jovanović iskren: Partizan mi je sve, a ničim mu nisam vratio
Sport klub 11.12.2024
Privremeni šef stručnog štaba Partizana Marko Jovanović veruje da će gostovanje Spartaku u Subotici u odloženoj utakmici šestog kola Superlige Srbije biti teško iz nekoliko razloga. „Spartak vodi trener (Vladimir Gaćinović) koji je meni bio šef stručnog… »
"Za mene je Partizan najveći klub na svetu"
B92 11.12.2024
Privremeni trener Partizana Marko Jovanović govorio je pred novi duel crno-beli u Superligi. Fudbaleri Partizana u četvrtak će odmeriti snage sa Spartakom u Subotici od 16:30. "Izuzetno teška utamica za nas iz više razloga. Spartak vodi trener koji je… »
Vesti dana »
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana, kutije pune, kreće brojanje potpisa
N1 Info pre 29 minutajoš 55 povezanih
Sastanak Zelenskog i Trampa o okončanju rata, Putin: "Kijev ne žuri da reši sukob mirnim putem"
NIN pre 35 minutajoš 42 povezane