Povezane vesti

"Ulazim da zaradim za bebu, neću se zaljubiti": Ovako je pričao Terza pre početka Elite, a onda je Milicu prevario pred…

"Ulazim da zaradim za bebu, neću se zaljubiti": Ovako je pričao Terza pre početka Elite, a onda je Milicu prevario pred…

Blic pre 48 minuta
Trudna Milica Veličković nedavno je ušla u rijaliti "Elita 8" gde ju je verenik Borislav Terzić Terza prevario sa Sofijom Janjićević. Terza je pre ulaska u rijaliti ovako govorio o odnosu sa Milicom, a ona je pred milionima bio neveran i pogazio je… »
Terza kleči na kolenima pred Milicom! Na sve načine pokušavao da joj ugodi, pa došao trenutak nemoći: Plačem, grlim te…

Terza kleči na kolenima pred Milicom! Na sve načine pokušavao da joj ugodi, pa došao trenutak nemoći: Plačem, grlim te…

Kurir pre 1 sat
Rijaliti učesnica Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je u " Elitu" i to u osmom mesecu trudnoće. Ona je želela da se suoči sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom ljubavnicom Sofijom Janjićijević, sa kojom ju je… »
Terza pao na kolena ispred trudne Milice: "Živote moj, sanjao sam da plačem i da držim bebu", ona mu priredila hladan tuš

Terza pao na kolena ispred trudne Milice: "Živote moj, sanjao sam da plačem i da držim bebu", ona mu priredila hladan tuš

Blic pre 5 sati
Milica Veličković pre nekoliko dana ušla je trudna u Elitu 8 kako bi se suočila sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom i njegovom ljubavnicom Sofijom Janjićijević. Terza joj je sinoć nakon žurke prišao i na sve načine pokušao da joj… »

Vesti dana »