Povezane vesti
Gorica Popović: Vlast ne rešava probleme građana, ponaša se kao da ima povez preko očiju
Beta 11.12.2024
Glumica Gorica Popović izjavila je danas da aktuelna vlast ne rešava probleme građana Srbije i da se ponaša kao da ima povez preko očiju. Popović je agenciji Beta kazala da su sva beogradska pozorišta podržala studentske proteste i izrazila nadu da će… »
Gorica Popović: Vlast ne rešava probleme građana, ponaša se kao da ima povez preko očiju
N1 Info 11.12.2024
Glumica Gorica Popović izjavila je danas da aktuelna vlast ne rešava probleme građana Srbije i da se ponaša kao da ima povez preko očiju. Popović je agenciji Beta kazala da su sva beogradska pozorišta podržala studentske proteste i izrazila nadu da će… »
Radio sto plus 11.12.2024
Popović je agenciji Beta kazala da su sva beogradska pozorišta podržala studentske proteste i izrazila nadu da će studenti uspeti u ispunjenju svojih zahteva. “Mi iz Ateljea 212 juče smo skupili novac i studentima Fakulteta dramskih umetnosti kupili i… »
Vesti dana »
Đoković progovorio o paklu kroz koji je prošao u Parizu: "Stvarno mi nije jasno zašto nemaju pravilo o toploti"
Nova pre 30 minutajoš 51 povezana
Amerika ozbiljno zapretila: "Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"!
Kurir pre 5 minutajoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
"Oba kuka sam operisala, a treba vodu vući do 5. sprata!" Novi kvar na vodosistemu napravio haos - kako se građani snalaze zbog nestašice!
Kurir pre 16 minutajoš 65 povezanih