Повезане вести

Блокаде у Нишу: Један по један факултет се буди

Блокаде у Нишу: Један по један факултет се буди

Време 11.12.2024
Када су блокаде у Новом Саду и Београду почеле, сви су се питали шта је са студентима у Нишу. У највећем граду на југу Србије званично су блокирана три факултета, а најављене су и нове блокаде. Одлуку да се придруже академцима… »
„Не одустајемо, преселили смо се на факултет“: Студенткиња Анђела Јеремић о блокадама у Нишу

„Не одустајемо, преселили смо се на факултет“: Студенткиња Анђела Јеремић о блокадама у Нишу

Нова 11.12.2024
: Студенти Филозофског факултета у Нишу блокирали су овај факултет прошлог петка, након што су прво блокирали зграду Ректората нишког Универзитета. Од тада су академци 24 часа на факултету. Студенткиња Анђела Јеремић каже за… »
„Могуће да ме прате и прислушкују, режимски медији ми само подижу рејтинг“: Ко је деканка из Ниша која је одмах стала уз своје…

„Могуће да ме прате и прислушкују, режимски медији ми само подижу рејтинг“: Ко је деканка из Ниша која је одмах стала уз своје…

Нова 11.12.2024
: Деканка Филозофског факултета у Нишу Наталија Јовановић била је прва међу деканима која је јавно стала уз своје студенте, када су пуних шест сати блокирали зграду Универзитета у Нишу, а потом саопштили да ступају у блокаду… »

Вести дана »