Повезане вести

"Он је најбољи светски шампион кога знам": Хамилтон упутио хвалоспеве на рачун ривала

"Он је најбољи светски шампион кога знам": Хамилтон упутио хвалоспеве на рачун ривала

Вечерње новости 11.12.2024
Британски возач Луис Хамилтон посљедњи пут возиће за екипу Мерцедеса на трци за Велику награду Абу Дабија, која затвара овогодишњу сезону Формуле један. Фото: Профимедиа Хамилтон је у садашњу екипу стигао 2013. године из… »
Пјастри као новајлија до подвига Шумахера, Хамилтона и Ферстапена

Пјастри као новајлија до подвига Шумахера, Хамилтона и Ферстапена

Спорт клуб 11.12.2024
Возач Мекларена Оскар Пјастри успео је да заврши импресивна 1.444 круга, колико је укупно и било на програму, на великим наградама у протеклој сезони Формуле 1. Аустралијанац је тако постао тек четврти возач у историји ком је… »
Хамилтон: Фетел је најбољи светски шампион кога знам

Хамилтон: Фетел је најбољи светски шампион кога знам

Спорт клуб 11.12.2024
Луис Хамилтон је у Абу Дабију одвезао последњу трку за воланом Мерцедеса. Британац је са овом екипом освојио шест титула, а недавно је говорио о томе ко је од возача, његових ривала на њега оставио најбољи утисак. „Фетел је… »
На тестирањима у Абу Дабију четворица возача дебитују за нове екипе у Формули 1 (ФОТО)

На тестирањима у Абу Дабију четворица возача дебитују за нове екипе у Формули 1 (ФОТО)

Данас 10.12.2024
Постсезонска тестирања у Формули 1 обављају се данас у Абу Дабију, а четворица возача дебитују за своје нове екипе уочи наредне сезоне. Сезона у Формули 1 завршена је у недељу трком у Абу Дабију, титулу у конкуренцији возача… »

Вести дана »