Povezane vesti
"On je najbolji svetski šampion koga znam": Hamilton uputio hvalospeve na račun rivala
Večernje novosti 11.12.2024
Britanski vozač Luis Hamilton posljednji put voziće za ekipu Mercedesa na trci za Veliku nagradu Abu Dabija, koja zatvara ovogodišnju sezonu Formule jedan. Foto: Profimedia Hamilton je u sadašnju ekipu stigao 2013. godine iz Meklarena, a za Mercedes… »
Pjastri kao novajlija do podviga Šumahera, Hamiltona i Ferstapena
Sport klub 11.12.2024
Vozač Meklarena Oskar Pjastri uspeo je da završi impresivna 1.444 kruga, koliko je ukupno i bilo na programu, na velikim nagradama u protekloj sezoni Formule 1. Australijanac je tako postao tek četvrti vozač u istoriji kom je ovaj podvig pošao za… »
Hamilton: Fetel je najbolji svetski šampion koga znam
Sport klub 11.12.2024
Luis Hamilton je u Abu Dabiju odvezao poslednju trku za volanom Mercedesa. Britanac je sa ovom ekipom osvojio šest titula, a nedavno je govorio o tome ko je od vozača, njegovih rivala na njega ostavio najbolji utisak. „Fetel je najbolji svetski… »
Na testiranjima u Abu Dabiju četvorica vozača debituju za nove ekipe u Formuli 1 (FOTO)
Danas 10.12.2024
Postsezonska testiranja u Formuli 1 obavljaju se danas u Abu Dabiju, a četvorica vozača debituju za svoje nove ekipe uoči naredne sezone. Sezona u Formuli 1 završena je u nedelju trkom u Abu Dabiju, titulu u konkurenciji vozača odbranio je Maks… »
Vesti dana »

Studenti maratonci nastavili put ka Briselu, pešaci ka Novom Sadu; protest u Užicu
RTS pre 2 minutajoš 25 povezanih

Nikola Jokić postigao ono što nije ni veliki Majkl Džordan: Srbin dostigao rekord star preko pola veka
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih

Barseloni trofej kupa kralja, Kunde junak: Postao sam fudbaler da bih doživeo ovakve utakmice
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih