Povezane vesti
„Saznala sam da je oženjen kad sam zatrudnela“: Milica Dabović nije znala da je bivšem bila ljubavnica – otkrila sve…
Nova pre 4 sati
: Milica Dabović o vezi sa ocem njenog sina Stefana. Milica Dabović, bivša košarkašica koja je pre nekoliko godina prijavila bivšeg partnera za nasilje, a potom završila u vezi koja se završila skandalom, gostovala je u jednoj emisiji gde je… »
"Nisam znala da ima ženu dok mi sestra Ana nije rekla": Dabovićka o bivšem, lagao i da mu je brat poginuo na Kosovu
Mondo pre 7 sati
Milica Dabović o vezi sa ocem njenog sina Stefana. Milica Dabović, bivša košarkašica koja je pre nekoliko godina prijavila bivšeg partnera za nasilje, a potom završila u vezi koja se završila skandalom, gostovala je u jednoj emisiji gde je… »
Sestra Milice Dabović tvrdi da ju je Otac zlostavljao: Češljem me je tukao do krvi, glava mi se odbijala od zid: Stravični…
Kurir pre 15 sati
Jelica Dabović, nekadašnja košarkašica Crne Gore i sestra košarkašice Milice Dabović, napisala je knjige o svom teškom detinjstvu i odnosu sa ocem, u kojima tvrdi da je trpela nasilje. Ona je 2019. godine gostovala u emisiji "Život priča" gde je… »