Povezane vesti
"Lagali smo da sam u Australiji, a bio sam na lečenju od alkoholizma" Zvezda Granda ispričao sve o svojoj borbi: Đorđe David…
Kurir 11.12.2024
Nekadašnji finalista "Zvezda Granda" Aleksandar Josifovski, čija životna priča je rasplakala njegovog mentora Đorđa Davida, otvorio je dušu i otkrio kako mu je roker pomogao. Naime, Aleksandar je imao ozbiljnih problema sa alkoholom i nije se trenzio, a… »
Pevač se godinu dana nije treznio, završio na lečenju: "Svi su bili uz mene, bilo mi je teško", evo kako danas živi
Blic 11.12.2024
Nekadašnji takmičar "Zvezde Granda" Aleksandar Josifovski privukao je veliku pažnju tokom muzičkog takmičenja, a malo ko zna njegovu životnu priču. Naime, Aleksandar je oš u tinejdžerskim danima počeo da konzumira alkohol, da bi na kraju morao da potraži… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 32 minutajoš 6 povezanih

„JZO hitno da se rasformira, a njen komandant Marko Kričak i ostali koji su odgovorni za iživljavanje nad studentima procesuiraju“
Nova pre 47 minutajoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 16 povezanih