Povezane vesti
Filmska akcija! Oteli tinejdžera, strpali ga u gepek i tražili otkup od 200.000 evra: Dvojica kidnapera iz Novog Sada sve…
Kurir 11.12.2024
Suđenje za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice počeće 5. februara naredne godine, za kada je zakazan glavni pretres. Od četvorice okrivljenih, na optuženičkoj klupi naći će se samo B. G. (21) iz Novog Sada jer su dvojica njegovih vršnjaka, S. B. Đ. i… »
Suđenje za otmicu mladića iz Sremske Kamenice u februaru: Pred sudijom samo jedan okrivljeni
Radio 021 11.12.2024
Suđenje za otmicu N. T. (19) iz Sremske Kamenice počeće 5. februara naredne godine, za kada je zakazan glavni pretres. Kako piše Dnevnik, od četvorice okrivljenih, na optuženičkoj klupi naći će se samo B. G. (21) iz Novog Sada jer su dvojica njegovih… »
Vesti dana »
Od sledeće godine taksi zaustavljamo sa prozora: Ministar Mali najavio probne letove u Srbiji
Nova pre 24 minutajoš 23 povezane
Uživo blokada graničnih prelaza danas u podne Kamiondžije blokiraju teretne prelaze u celom regionu: Nećemo odustati do ispunjenja zahteva
Blic pre 34 minutajoš 20 povezanih
Vučić: Ja sam autor ideje o Generalštabu, tražio sam i da se što pre donese leks specijalis
N1 Info pre 33 minutajoš 41 povezana