Povezane vesti
Duško Ivanović debituje protiv bivšeg kluba: „Moja sudbina je takva da igram protiv Baskonije u prvom meču“
Hot sport 11.12.2024
„Očigledno, moramo da budemo tim“ Virtus iz Bolonje odlučio se za promenu trenera, a novim šefom struke postao je iskusni Duško Ivanović, koji će prvi put voditi ekipu u 15. kolu. Njegov debi biće poseban, jer će sesti na klupu protiv svoje bivše ekipe… »
Nije mogao da debituje protiv jednog bivšeg kluba, ali može protiv drugog: Ivanović ide na Baskoniju
Mondo 11.12.2024
Duško Ivanović je spreman za debi na klupi Virtusa. Bivši trener Virtusa Luka Banki je pre nedelju dana otišao sa kormila, a već narednog dana nasledio ga je crnogorski stručnjak Duško Ivanović. Novi šef struke iz tehničkih razloga nije mogao da vodi… »
Ivanović veruje u plej-of i pored poslednjeg mesta u EL!
Sportske.net 11.12.2024
Vreme je za novi evroligaški pohod Duška Ivanovića. Crnogorski stručnjak je debitovao na klupi Virtusa u duelu protiv Armanija, a u tom derbiju je njegov tim prekinuo loš niz i pobedio je na gostovanju. Sada sledi novi izazov, evroligaški. "Veoma sam… »
Duško Ivanović pred debi: "Verujem u ovaj tim, mogu bolje nego dosad"
B92 11.12.2024
Duško Ivanović ovog četvrtka debitovaće na klupi Virtusa iz Bolonje. Ivanović na klupi italijanskog tima zamenio Luku Bankija, a u četvrtak od 20.30 vodiće ekipu protiv Baskonije u Vitoriji. "Veoma sam srećan što sam ovde. Odličan tim, odlični igrači… »
Ivanović debituje: Prihvatio sam jer verujem u ove igrače
Sport klub 11.12.2024
Pred Duškom Ivanovićem je debi na klupi Virtusa, a crnogorski stručnjak veruje da njegov tim može da igra znatno bolje nego dosad. Ivanović je došao da gasi požar, baš kao i u Crvenoj zvezdi i Baskoniji, a bolonjski tim ima skor 2-12 u elitnom… »
Vesti dana »

Danas: Vrh SNS blizu odluke da vanredni parlamentarni izbori budu 28. decembra
Pravda pre 1 satjoš 31 povezana

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 3 satajoš 34 povezane

Presuda Igoru Popoviću: 3.000 evra i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
Vreme pre 48 minutajoš 25 povezanih

SSP posle iskakanja novog tramvaja iz šina traži ostavku gradonačelnika Beograda
Radio 021 pre 48 minutajoš 22 povezane

RHMZ: Novi toplotni talas od 8 do 20 avgusta – temperature do 40 stepeni
Jugmedia pre 2 satajoš 50 povezanih