Povezane vesti
Gori vrtić u Mirijevu: Eksplodirao bojler! Na licu mesta dva vatrogasna vozila
Kurir pre 3 sata
U vrtiću Bubamara u Mirijevu u popodnevnim satima došlo je do požara. Intervenisala su najmanje dva vatrogasna vozila sa 9 vatrogasaca iz VSJ Zvezdara, a ustanovljeno je da je forela električna instalacija na bojleru. Pre dolaska VSJ vaspitačice su… »
Gori vrtić u Mirijevu VIDEO
B92 pre 4 sati
U vrtiću "Bubamara" u Mirijevu danas je izbio požar, prema informacijama koje je prenela stranica Moj Beograd na Instagramu. Prema navodima, požar je izazvao zapaljeni bojler, ali, na sreću, deca su brzo evakuisana iz objekta. Na požarište su brzo… »
Gori vrtić u Beogradu! Evakuisana deca, intervenisali vatrogasci
Mondo pre 4 sati
Izbio je požar u vrtiću "Bubamara" u Mirijevu. U vrtiću "Bubamara" izbio je požar prema navodima "Instagram" stranice "Moj_Beograd". Kako se navodi u objavi, zapalio se bojler i deca su evakuisana. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se… »
Gori vrtić u Mirijevu: Intervenisala najmanje dva vatrogasna vozila
Večernje novosti pre 4 sati
U VRTIĆU Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. Foto: Unsplash - Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana - stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »
Gori vrtić u Mirijevu
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. U vrtiću Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana", stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »
Vesti dana »
(BLOG) Sve više fakulteta u blokadi: Studenti zviždali dok se Vučić obraćao, najavili skup ispred RTS-a
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih
U Siriji otkriveno skladište materije koja je donosila milijarde dolara? Sumnja se da je iza svega stajao Asadov brat: "To je kokain za siromašne"
Kurir pre 54 minutajoš 42 povezane
(Foto) Vučić pokazao svu dokumentaciju o rekonstrukciji železnice: Biće javno objavljena! Ne očekujem kraj protesta, u pitanju je čista i suva politika
Kurir pre 4 minutajoš 31 povezana
Studenti FDU-a: Predsednik nije ispunio sve zahteve, nastavljamo blokadu
Insajder pre 53 minutajoš 23 povezane