Povezane vesti
Požar u vrtiću u Mirijevu
Telegraf 11.12.2024
Preporučujemo. U vrtiću Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana", stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »
Gori vrtić u Mirijevu: Eksplodirao bojler! Na licu mesta dva vatrogasna vozila
Kurir 11.12.2024
U vrtiću Bubamara u Mirijevu u popodnevnim satima došlo je do požara. Intervenisala su najmanje dva vatrogasna vozila sa 9 vatrogasaca iz VSJ Zvezdara, a ustanovljeno je da je forela električna instalacija na bojleru. Pre dolaska VSJ vaspitačice su… »
Gori vrtić u Mirijevu VIDEO
B92 11.12.2024
U vrtiću "Bubamara" u Mirijevu danas je izbio požar, prema informacijama koje je prenela stranica Moj Beograd na Instagramu. Prema navodima, požar je izazvao zapaljeni bojler, ali, na sreću, deca su brzo evakuisana iz objekta. Na požarište su brzo stigla… »
Gori vrtić u Beogradu! Evakuisana deca, intervenisali vatrogasci
Mondo 11.12.2024
Izbio je požar u vrtiću "Bubamara" u Mirijevu. U vrtiću "Bubamara" izbio je požar prema navodima "Instagram" stranice "Moj_Beograd". Kako se navodi u objavi, zapalio se bojler i deca su evakuisana. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler… »
Gori vrtić u Mirijevu: Intervenisala najmanje dva vatrogasna vozila
Večernje novosti 11.12.2024
U VRTIĆU Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. Foto: Unsplash - Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana - stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 4 satijoš 1 povezana