Povezane vesti

Gori vrtić u Mirijevu: Eksplodirao bojler! Na licu mesta dva vatrogasna vozila

Gori vrtić u Mirijevu: Eksplodirao bojler! Na licu mesta dva vatrogasna vozila

Kurir pre 3 sata
U vrtiću Bubamara u Mirijevu u popodnevnim satima došlo je do požara. Intervenisala su najmanje dva vatrogasna vozila sa 9 vatrogasaca iz VSJ Zvezdara, a ustanovljeno je da je forela električna instalacija na bojleru. Pre dolaska VSJ vaspitačice su… »
Gori vrtić u Mirijevu VIDEO

Gori vrtić u Mirijevu VIDEO

B92 pre 4 sati
U vrtiću "Bubamara" u Mirijevu danas je izbio požar, prema informacijama koje je prenela stranica Moj Beograd na Instagramu. Prema navodima, požar je izazvao zapaljeni bojler, ali, na sreću, deca su brzo evakuisana iz objekta. Na požarište su brzo… »
Gori vrtić u Beogradu! Evakuisana deca, intervenisali vatrogasci

Gori vrtić u Beogradu! Evakuisana deca, intervenisali vatrogasci

Mondo pre 4 sati
Izbio je požar u vrtiću "Bubamara" u Mirijevu. U vrtiću "Bubamara" izbio je požar prema navodima "Instagram" stranice "Moj_Beograd". Kako se navodi u objavi, zapalio se bojler i deca su evakuisana. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se… »
Gori vrtić u Mirijevu: Intervenisala najmanje dva vatrogasna vozila

Gori vrtić u Mirijevu: Intervenisala najmanje dva vatrogasna vozila

Večernje novosti pre 4 sati
U VRTIĆU Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. Foto: Unsplash - Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana - stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »
Gori vrtić u Mirijevu

Gori vrtić u Mirijevu

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. U vrtiću Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana", stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »

Vesti dana »