Povezane vesti
Požar u vrtiću u Mirijevu
Telegraf 11.12.2024
Preporučujemo. U vrtiću Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana", stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »
Gori vrtić u Mirijevu: Eksplodirao bojler! Na licu mesta dva vatrogasna vozila
Kurir 11.12.2024
U vrtiću Bubamara u Mirijevu u popodnevnim satima došlo je do požara. Intervenisala su najmanje dva vatrogasna vozila sa 9 vatrogasaca iz VSJ Zvezdara, a ustanovljeno je da je forela električna instalacija na bojleru. Pre dolaska VSJ vaspitačice su… »
Gori vrtić u Mirijevu VIDEO
B92 11.12.2024
U vrtiću "Bubamara" u Mirijevu danas je izbio požar, prema informacijama koje je prenela stranica Moj Beograd na Instagramu. Prema navodima, požar je izazvao zapaljeni bojler, ali, na sreću, deca su brzo evakuisana iz objekta. Na požarište su brzo stigla… »
Gori vrtić u Beogradu! Evakuisana deca, intervenisali vatrogasci
Mondo 11.12.2024
Izbio je požar u vrtiću "Bubamara" u Mirijevu. U vrtiću "Bubamara" izbio je požar prema navodima "Instagram" stranice "Moj_Beograd". Kako se navodi u objavi, zapalio se bojler i deca su evakuisana. "Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler… »
Gori vrtić u Mirijevu: Intervenisala najmanje dva vatrogasna vozila
Večernje novosti 11.12.2024
U VRTIĆU Bubamara u Mirijevu došlo je do požara, javlja IG stranica Moj Beograd. Foto: Unsplash - Požar u vrtiću Bubamara u Mirijevu, zapalio se bojler, deca evakuisana - stoji u objavi. Kako može da se vidi na snimku, intervenisala su najmanje dva… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz pad temperature
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 34 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 19 povezanih

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini, Zelenski u Vašingtonu u ponedeljak
BBC News pre 27 minutajoš 23 povezane