Povezane vesti
Dvadeset gradova obogaćeno urbanim vrtovima u okviru projekta „Niklo kao ja“
Bloomberg Adria pre 6 sati
Projekat „Niklo kao ja“, koji realizuje kompanija A1 Srbija u saradnji sa Udruženjem građana Ekonaut i lokalnim samoupravama, ove godine doneo je nove standarde u očuvanju urbanih sredina kroz formiranje i unapređenje ukupno 20 urbanih vrtova… »
NOVI STANDARDI U OČUVANJU ŽIVOTNE SREDINE: 20 gradova obogaćeno urbanim vrtovima u okviru projekta „Niklo kao ja“
Kurir pre 7 sati
Projekat „Niklo kao ja“, koji realizuje kompanija A1 Srbija u saradnji sa Udruženjem građana Ekonaut i lokalnim samoupravama, ove godine doneo je nove standarde u očuvanju urbanih sredina kroz formiranje i unapređenje ukupno 20 urbanih vrtova… »
Vesti dana »
(BLOG) Sve više fakulteta u blokadi: Studenti zviždali dok se Vučić obraćao, najavili skup ispred RTS-a
N1 Info pre 13 minutajoš 67 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Ukinut policijski čas u Damasku; Francuska: Izrael da se povuče iz sirijskog dela Golanske visoravni
RTV pre 2 satajoš 42 povezane
Vučić: Doneo sam dokumentaciju o nadstrešnici, sutra će biti dostupna na sajtu Vlade
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Manojlović: Slom države i sramota da se dokumentacija o Železničkoj stanici u Novom Sadu nalazi kod Vučića
N1 Info pre 54 minutajoš 28 povezanih
UŽIVO Zvezda blizu velikog boda - Šerif se buni zbog Milojevićeve odluke
B92 pre 0 minutajoš 29 povezanih