Povezane vesti
Zvezda pokradena u Milanu, sudijski ekspert grmi: „Bezobrazluk, bruka i sramota – Čemu onda var služi!?“ (video)
Hot sport pre 15 dana
Gol o kom će se mnogo pričati! Crvena zvezda večeras od 21 čas gostovala je ekipi Milana u okviru 6. kola Lige šampiona, a slavio je domaćin 2:1. ‘Crveno-beli’ su poraženi pogotkom Abrahama u 89. minutu meča.. Ipak, pogotku su prethodila dva… »
Dobrić nakon sjajne partije: „u redu pobedili smo, ali bilo je grešaka – Već protiv Olimpijakosa mora drugačije!“…
Hot sport pre 16 dana
Prolako pronalazi svoj ritam! Ognjen Dobrić odigrao je partiju sezone, ubacivši 27 poena u pobedi Crvene zvezde nad Cibonom. O toj utakmici, srpski reprezentativac rekao je: „Dobra utakmica s moje strane, ali morali smo kao tim bolje da je odradimo. U… »
Dobrić: Mitrović je uhvatio ritam, a Braun će nas učvrstiti u odbrani
Sportski žurnal pre 16 dana
Protiv Cibone Ognjen izjednačio rekord karijere. Ognjen Dobrić nastavlja da blista u dresu Crvene zvezde. U pobedi nad Cibonom u ABA ligi, postigao je 27 poena, izjednačivši rekord karijere, uz fantastičan početak utakmice sa prvih 10 poena svog… »
Dobrić: "Sferopulos zna kako najbolje da me iskoristi"
B92 pre 16 dana
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić veruje da će njegova forma biti sve bolja kako sezona odmiče. Igrač Zvezde u poslednjih nekoliko mečeva pokazao je pravo lice kako u ABA ligi, tako i u Evroligi, a poslednja u nizu bila je protiv Cibone. Tada je… »
Vesti dana »
Maja Sever studentima: Vi ste oni koje treba slušati, i mi vas slušamo
Beta pre 6 satijoš 27 povezanih
Pogledajte kako su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Pivceta: Vozač "škode" pokušao da pobegne, policija ga ekspresno opkolila! Detalji drame u Beogradu (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 57 povezanih
(Poluvreme) egal na poluvremenu: Zvezda imala i tri poseda prednosti, ali Barselona pokazala kvalitet! (video)
Hot sport pre 25 minutajoš 44 povezane