Povezane vesti
Šoškić o inflaciji koja je krenula naviše: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena
N1 Info pre 4 sati
"Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo - da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u nekoj… »
Šoškić o ekonomskoj situaciji: Inflacija je ponovo krenula naviše, ključni problem nedostatak direktnih investicija
Danas pre 4 sati
„Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo – da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u… »
Šoškić: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena
Novi magazin pre 4 sati
"Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo - da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u nekoj… »
Vesti dana »
Vučić: Objavićemo sutra svu dokumentaciju o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu
Radio 021 pre 2 satajoš 65 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Zapaljena grobnica Hafiza el Asada, bivšeg predsednika Sirije i Bašarovog oca
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane
(Foto) Vučić pokazao svu dokumentaciju o rekonstrukciji železnice: Biće javno objavljena! Ne očekujem kraj protesta, u pitanju je čista i suva politika
Kurir pre 25 minutajoš 31 povezana
Vučić najavio ispunjenje zahteva studenata i optužio ih da politizuju proteste i blokade
Glas Amerike pre 1 satjoš 23 povezane
Zrenjanin je ponosan: Strahinja Rakić pionirski prvak Srbije u plivanju
Večernje novosti pre 38 minutajoš 25 povezanih