Povezane vesti
Šoškić o inflaciji koja je krenula naviše: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena
N1 Info 11.12.2024
"Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo - da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u nekoj… »
Šoškić o ekonomskoj situaciji: Inflacija je ponovo krenula naviše, ključni problem nedostatak direktnih investicija
Danas 11.12.2024
„Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo – da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u… »
Šoškić: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena
Novi magazin 11.12.2024
"Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo - da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u nekoj… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 57 minutajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih