Povezane vesti

Šoškić o inflaciji koja je krenula naviše: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena

Šoškić o inflaciji koja je krenula naviše: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena

N1 Info pre 4 sati
"Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo - da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u nekoj… »
Šoškić o ekonomskoj situaciji: Inflacija je ponovo krenula naviše, ključni problem nedostatak direktnih investicija

Šoškić o ekonomskoj situaciji: Inflacija je ponovo krenula naviše, ključni problem nedostatak direktnih investicija

Danas pre 4 sati
„Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo – da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u… »
Šoškić: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena

Šoškić: Neke mere donose se zbog ubiranja jefitnih političkih poena

Novi magazin pre 4 sati
"Inflacija je ponovo krenula naviše, to je manifestacija okolnosti u kojojima mi živimo - da ne postoji pun sklad monetarne i fiskalne politike, da se neke mere donose zbog ubiranja jefitnih političkih poena u kratkom kroku, kao da smo stalno u nekoj… »

Vesti dana »