Povezane vesti

Predložiću da se na mestu tragedije u Novom Sadu podigne spomenik! Vučić: Da nikad ne zaboravimo njihovu sudbinu

Predložiću da se na mestu tragedije u Novom Sadu podigne spomenik! Vučić: Da nikad ne zaboravimo njihovu sudbinu

Kurir 11.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u današnjem obraćanju, rekao da će do Božića obići svaku porodicu stradalih u tragediji u Novom Sadu koja ne želi to da odbije. "Da vidimo koliko možemo da pomognemo... Već sam u više porodica bio", rekao… »
Vučić: Predložiću da na mestu pada nadstrešnice bude spomenik, jasno da pokaže kako su stradali

Vučić: Predložiću da na mestu pada nadstrešnice bude spomenik, jasno da pokaže kako su stradali

Radio 021 11.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da planira da do Božića obiđe porodicu svake žrtve nesreće na Železničkoj stanici koja, kako je rekao, ne želi da odbije da razgovara s njim. U obraćanju iz Predsedništva Srbije, Vučić je rekao… »
Vučić: Svi dokumenti o železničkoj stanici u Novom Sadu od sutra će biti dostupni javnosti

Vučić: Svi dokumenti o železničkoj stanici u Novom Sadu od sutra će biti dostupni javnosti

Beta 11.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da planira da do Božića obiđe porodicu svake žrtve nesreće na železničkoj stanici u Novom Sadu koja, kako je rekao, ne želi da odbije da razgovara s njim. U obraćanju iz Predsedništva… »
Aleksandar Vučić: "Napravićemo spomenik na mestu nesreće u Novom Sadu"

Aleksandar Vučić: "Napravićemo spomenik na mestu nesreće u Novom Sadu"

Mondo 11.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti, govorio je o nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti. Komentarisao je nesreću na Železničkoj stanici u Novom Sadu gde je 1… »
Vučić: Moja ideja je da na mestu nesreće u Novom Sadu podignemo spomenik stradalima

Vučić: Moja ideja je da na mestu nesreće u Novom Sadu podignemo spomenik stradalima

Telegraf 11.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegova ideja i da će predložiti Skupštini grada Novog Sada da se na mestu gde se dogodila nesreća kada je pala nadstrešnica na železničkoj stanici podigne spomenik za… »

Vesti dana »