Повезане вести
"Певао сам на свадби без младе" Гоци открио детаље несвакидашњег весеља: Најзанимљивији је био први плес, нож је стајао...…
Курир 11.12.2024
Горан Ивановић Гоци испричао је да је једном приликом певао на свадби, на којој млада није била присутна. - Све су новогодишње прославе сличне. Памтим једну свадбу. Уочи свадбе млада је добила болове, била је трудна, и одвели су… »
"Певао сам на свадби без младе": Певач шокирао, открио шта све виђа на тезгама: "Једном сам запевао из толета..."
Блиц 11.12.2024
Горан Ивановић Гоци, оснивач "Гоци бенда", дуги низ година је на естради, те често наступају на разним слављима, а сада је открио са чиме се све сусреће на тезгама. Наиме, он је шокирао све причом да је једном чак певао на… »
Вести дана »
Буданов открио да ли ГУР може да прислушкује Кремљ; Келог: САД неће слати своје трупе у Украјину
РТС пре 56 минутајош 32 повезане
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 1 минутјош 24 повезане
Премијер Ђуро Мацут: „Енергетска ситуација у Србији је потпуно стабилна и под контролом, несташица неће бити“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних
Ентони Дејвис срушио Хјустон! Далас стигао до победе, уз сјајан меч искусног центра! (видео)
Курир пре 41 минутајош 22 повезане
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката, ево шта је потребно урадити
Данас пре 31 минутајош 14 повезаних