Povezane vesti
"Pevao sam na svadbi bez mlade" Goci otkrio detalje nesvakidašnjeg veselja: Najzanimljiviji je bio prvi ples, nož je…
Kurir 11.12.2024
Goran Ivanović Goci ispričao je da je jednom prilikom pevao na svadbi, na kojoj mlada nije bila prisutna. - Sve su novogodišnje proslave slične. Pamtim jednu svadbu. Uoči svadbe mlada je dobila bolove, bila je trudna, i odveli su je u bolnicu da se… »
"Pevao sam na svadbi bez mlade": Pevač šokirao, otkrio šta sve viđa na tezgama: "Jednom sam zapevao iz toleta..."
Blic 11.12.2024
Goran Ivanović Goci, osnivač "Goci benda", dugi niz godina je na estradi, te često nastupaju na raznim slavljima, a sada je otkrio sa čime se sve susreće na tezgama. Naime, on je šokirao sve pričom da je jednom čak pevao na svadbi bez mlade. - Sve… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane