Povezane vesti
"Pevao sam na svadbi bez mlade" Goci otkrio detalje nesvakidašnjeg veselja: Najzanimljiviji je bio prvi ples, nož je stajao...…
Kurir 11.12.2024
Goran Ivanović Goci ispričao je da je jednom prilikom pevao na svadbi, na kojoj mlada nije bila prisutna. - Sve su novogodišnje proslave slične. Pamtim jednu svadbu. Uoči svadbe mlada je dobila bolove, bila je trudna, i odveli su je u bolnicu da se… »
"Pevao sam na svadbi bez mlade": Pevač šokirao, otkrio šta sve viđa na tezgama: "Jednom sam zapevao iz toleta..."
Blic 11.12.2024
Goran Ivanović Goci, osnivač "Goci benda", dugi niz godina je na estradi, te često nastupaju na raznim slavljima, a sada je otkrio sa čime se sve susreće na tezgama. Naime, on je šokirao sve pričom da je jednom čak pevao na svadbi bez mlade. - Sve su… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 4 satijoš 79 povezanih

Trovanje hranom u Vranju: Dvadeset osoba zatražilo pomoć, hospitalizovano šestoro
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih

Skandal u Humskoj, sa razglasa puštena Zvezdina pesma - Partizan: Sabotaža, sledi raskid i tužba (video)
Sportski žurnal pre 6 minutajoš 31 povezana

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 53 povezane