Povezane vesti

"Ti si moj temelj, znam zašto sam baš tebe odabrala!" Nataša Bekvalac podelila fotografiju sa najvoljenijom osobom: Fanovi…

"Ti si moj temelj, znam zašto sam baš tebe odabrala!" Nataša Bekvalac podelila fotografiju sa najvoljenijom osobom: Fanovi…

Kurir 11.12.2024
Za pevačicu Natašu Bekvalac danas je poseban dan. Naime, u pevačicinom domu danas postoji veliki razlog za sreću i veselje, a to je rođendan njene majke. Nataša se tim povodom oglasila na svom Instagramu, gde je podelila fotografiju sa svojom… »
Volim te, srećna sam što sam baš tebe odabrala: Nataša objavila fotografiju uz reči prepune ljubavi

Volim te, srećna sam što sam baš tebe odabrala: Nataša objavila fotografiju uz reči prepune ljubavi

Svet & Skandal 11.12.2024
Majka Nataše Bekvalac slavi rođendan Pevačica Nataša Bekvalac već dugo nema partenra, ali joj ljubavi ne manjka, jer je neprestano okružena članovima svoje mnogobrojne porodice. Pored dece i sestara, majka Nataše Bekavalac je ona koja je… »
(Foto) slavlje u domu Nataše Bekvalac: Pevačica se oglasila emotivnim rečima - Čestitke stižu sa svih strana

(Foto) slavlje u domu Nataše Bekvalac: Pevačica se oglasila emotivnim rečima - Čestitke stižu sa svih strana

Blic 11.12.2024
Majka Nataše Bekvalac, Mira Bekvalac, danas proslavlja svoj 72. rođendan, a pevačica se tim povodom oglasila. Nataša je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa majkom i emotivnim rečima joj čestitala rođendan. - Mamice moja srećan ti… »

Vesti dana »