Povezane vesti
U gaćama se potukao sa sedam policajaca Rus napravio haos u popularnom letovalištu naočigled porodice: Diže ruke i noge da ih…
Kurir 11.12.2024
U šokantnom videu koji je objavljen na platformi X snimljen je ruski turista kako se, noseći samo donji veš, tuče sa policajcima na Tajlandu. Kako navodi "Dejli mejl", turista se potukao u popularnom tajlandskom letovalištu Puket. Na snimku se vidi kako… »
Turista pretukao 7 policajaca u popularnom letovalištu: U gaćama se zaleteo na njih (Video)
Mondo 11.12.2024
Beloruski turista se na Tajlandu tukao sa sedam policajaca. Beloruski turista napravio je haos na Tajlandu kada se potukao sa čak sedam policajaca, a snimak sukoba zapalio je društvene mreže. Kako piše " Dejli Mejl", haos je nastao na letovalištu Puket… »
Pomahnitali rus u donjem vešu tuče 7 policajaca! Haos u poznatom letovalištu: Vrišti i podiže noge, a dete plače: Jedan…
Blic 11.12.2024
U šokantnom videu koji je objavljen na platformi "iks" snimljen je ruski turista u donjem vešu kako se tuče sa policajcima na Tajlandu. Kako navodi "Dejli mejl", turista se potukao u popularnom tajlandskom letovalištu Puket. Na snimku se vidi kako… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 24 minutajoš 16 povezanih

Protest u Beogradu: Studenti krenuli ka Prvom osnovnom javnom tužilaštvu
NIN pre 54 minutajoš 13 povezanih

FOTO i VIDEO: Policija, uz primenu sile, uvela odbornike u Gradsku skupštinu, stigla dopuna Dnevnog reda
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 34 povezane

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 34 minutajoš 24 povezane

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 3 minutajoš 37 povezanih