Povezane vesti
"Ja sam sada žena sa pola srca i pola mozga" Potresna ispovest majke Stefana, jedne od 15 žrtava tragedije u Novom Sadu…
Kurir 11.12.2024
"Svakog jutra kada ustanem pogledam u njegovu fotografiju i poželim mu dobro jutro, svake večeri pred spavanje poželim mu laku noć, preko dana uzmem njegovu sliku, gledam je i pričam sa njim", kaže Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, jedne od žrtava pada… »
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice: Želim da nestane korupcija koja uništava ovu zemlju
N1 Info 11.12.2024
"Svakog jutra kada ustanem pogledam u njegovu fotografiju i poželim mu dobro jutro, svake večeri pred spavanje poželim mu laku noć, preko dana uzmem njegovu sliku, gledam je i pričam sa njim", kaže Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, jedne od žrtava pada… »
„Ja sam sada žena sa pola srca i mozga, ne daj Bože više nijednoj majci da se ovo dogodi“: Potresna ispovest majke Stefana…
Nova 11.12.2024
: "Svakog jutra kada ustanem pogledam u njegovu fotografiju i poželim mu dobro jutro, svake večeri pred spavanje poželim mu laku noć, preko dana uzmem njegovu sliku, gledam je i pričam sa njim", kaže Dijana Hrka, majka Stefana Hrke, jedne od žrtava pada… »
Vesti dana »
Još danas kiša, pa promena vremena: Temperature će rasti do kraja septembra
Insajder pre 14 minutajoš 19 povezanih
Američki ambasador pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kad se obratio Netanjahu
N1 Info pre 29 minutajoš 11 povezanih
Od Tukididove zamke do veštačke inteligencije – šta je doneo susret Trampa i Sija
RTS pre 4 minutajoš 11 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 4 minutajoš 4 povezane