Povezane vesti
Čović&Vujošević: Mafija ne vređa porodicu, predmet službe i Vesna
Sport klub 11.12.2024
Nedelju dana priča se o prethodnoj epizodi emisije Kida show u kojoj je gost bio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović. Danima se priča i o tome da je gost šeste epizode predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović. Nakon što je postignut… »
Čović: Partizan zasluženo dobio derbi, ali Zvezda čudno pala
Sport klub 11.12.2024
Nedelju dana priča se o prethodnoj epizodi emisije Kida show u kojoj je gost bio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović. Danima se priča i o tome da je gost šeste epizode predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović. Nakon što je postignut… »
Vujošević i Čović večeras zajedno na SK, a kako je bilo 2014?
Sport klub 11.12.2024
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i doskorašnji predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević večeras od 22:55 ponovo će biti oči u oči u emisiji "Kida show" koja se emituje na Sport klubu. Deset… »
Vesti dana »
Broj poginulih u razornim zemljotresima u Venecueli porastao na 589: Hiljade ljudi vode se kao nestali
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 24 povezane
Venecuela posle zemljotresa:Broj poginulih se povećao se na 920, skoro 50.000 ljudi se vodi kao nestalo
RTV pre 47 minutajoš 59 povezanih
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
NIS podneo novi zahtev američkom OFAC-u za produženje licence za rad
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 21 povezana