Povezane vesti

Kss u velikom problemu: Nebojša Čović otkrio kakvo je finansijsko stanje u Košarkaškom savezu Srbije

Kss u velikom problemu: Nebojša Čović otkrio kakvo je finansijsko stanje u Košarkaškom savezu Srbije

Večernje novosti pre 31 dana
Jednoglasno je izabran novi predsednik Skupštine košarkaškog saveza Srbije. Na tu poziciju došao je Goran Lazić, a izglasana su i četiri člana Upravnog odbora i to na predlog regionalnih saveza. FOTO: M. Vukadinović Tom prilikom predsednik KSS… »
Čović za SK: Savez u gubitku 90 miliona

Čović za SK: Savez u gubitku 90 miliona

Sport klub pre 31 dana
Jednoglasnim izborom novog predsednika Skupštine KS Srbije, Gorana Lazića, kao i četiri člana Upravnog odbora na predlog regionalnih saveza, uz završnu reč predsednika KSS, Nebojše Čovića, koja se ticala i ne baš sjajne finansijske situacije… »
Čović se obratio Vujoševiću: Košarka nam pada, dođi i pomozi

Čović se obratio Vujoševiću: Košarka nam pada, dođi i pomozi

Danas pre 31 dana
U najnovijoj epizodi emisije Kida show gost je bio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović. Standardni domaćini bili su novinar Igor Miklja, trener Duško Vujošević i selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić. U… »
Čović: Mogu da komentarišem Zvezdu i sedim tamo gde hoću (video)

Čović: Mogu da komentarišem Zvezdu i sedim tamo gde hoću (video)

Sportski žurnal pre 31 dana
Predsednik KSS gost emisije Kida šou. U studiju emisije Kida šou gostovali su nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević i bivši predsednik Zvezde, a sada prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović. Čović je govorio o igri Crvene… »
Partizan se ogrešio o vujoševića! Nebojša Čović: "Dule, zaslužio si – doživotno"

Partizan se ogrešio o vujoševića! Nebojša Čović: "Dule, zaslužio si – doživotno"

Posle deset godina od čuvenog televizijskog duela u Utisku nedelje, Nebojša Čović i Duško Vujošević su ponovo izašli pred kamere, u potpuno drugačijim ulogama. Bilo je reči i o kartama za prvi red na mečevima Partizana. FOTO: N. Paraušić U… »
Čović: "Dule, zaslužio si - doživotno"; "Ja sedim gde ja hoću"

Čović: "Dule, zaslužio si - doživotno"; "Ja sedim gde ja hoću"

B92 pre 31 dana
U razgovoru Duška Vujoševića i Nebojše Čovića, jedna od tema bilo je ko gde sedi u dvoranama. Čović je nedavno sa predsednika Crvene zvezde direktno prešao na mesto prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije, što je zasmetalo mnogim navijačima… »
Vujošević i Nebojša o vređanju Vesne Čović: „Ja da nešto izmišljam, valjda bi složenije bilo!“ (video)

Vujošević i Nebojša o vređanju Vesne Čović: „Ja da nešto izmišljam, valjda bi složenije bilo!“ (video)

Hot sport pre 31 dana
Ozbiljnu istoriju međusobnih odnosa, i dobrih i loših, imaju njih dvojica. U toku ‘KIDA Show-a’, Nebojša Čović i Duško Vujošević prisećali su se nekih ranijih godina, tokom kojih neretko nisu bili preterano bliski. Tokom jednog šaljivog… »
Čović i Vujošević oči u oči! "Da sam bio predsednik Partizana, a Dule trener – da li bismo osvojili Evroligu?"

Čović i Vujošević oči u oči! "Da sam bio predsednik Partizana, a Dule trener – da li bismo osvojili Evroligu?"

Duško Vujošević i Nebojša Čović ponovo su se našli oči u oči, prvi put još od 2014. godine od kada su gostovali kod Olje Bećković u legendarnoj emisiji "Utisak nedelje". Foto arhiva VN Predsednik KSS Nebojša Čović i bivši trener Partizana… »
Vujošević odbrusio čoviću: „Željko je moj prijatelj – Nisam siguran!“ (video)

Vujošević odbrusio čoviću: „Željko je moj prijatelj – Nisam siguran!“ (video)

Hot sport pre 31 dana
Zaista interesantan momenat tokom zajedničkog gostovanja! Sinoć su na Sport Klubu gostovali zajedno Dule Vujošević, Nebojša Čović i Svetislav Pešić. Govorili su svim mogućim temama, kako iz prošlosti, tako i iz sadašnjosti i budućnosti. Novi… »
Mnogi su se šokirali: Nebojša Čović ponudio posao Vujoševiću – „Pusti politikum to je prljava voda!“ (video)

Mnogi su se šokirali: Nebojša Čović ponudio posao Vujoševiću – „Pusti politikum to je prljava voda!“ (video)

Hot sport pre 31 dana
Godinama su se smirivale strasti, pa su sada došli do toga da će možda zajedno i da rade. U okviru „KIDA Show-a“ gostovali su Nebojša Čović, Dule Vujošević i Svetislav Pešić. Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije, ponudio je… »
"Da sam bio predsednik Partizana, a Dule trener - da li bismo osvojili Evroligu?"

"Da sam bio predsednik Partizana, a Dule trener - da li bismo osvojili Evroligu?"

B92 pre 31 dana
Nebojša Čović se zapitao šta bi bilo da je on bio predsednik Partizana, a ne Crvene zvezde. Nebojša Čović i Duško Vujošević našli su se u emisiji "Kida Show" i govorili o brojnim temama. Kada je tema preša na polarizovanje javnosti, Čović je… »
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele

"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele

Mondo pre 31 dana
Predsednik KSS Nebojša Čović i najtrofejniji trener Partizana Duško Vujošević razgovarali pred kamerama. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović i najtrofejniji trener Partizana Duško Vujošević bili su sagovornici u emisiji na… »
Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"

Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"

Sportske.net pre 31 dana
Nebojša Čović je specijalni gost u emisiji "Kida show" gde su stalni gosti Svetislav Pešić i Duško Vujošević. Jedan od zanimljivijih delova emisije definitivno je bio kada je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović govorio o… »
Rasprava Čovića i Vujoševića o politici: „To ti je prljava voda u koju si ti uleteo da nekom pomogneš“

Rasprava Čovića i Vujoševića o politici: „To ti je prljava voda u koju si ti uleteo da nekom pomogneš“

Danas pre 31 dana
Emisija Kida show na Sport Klubu je dugo isčekivana zbog gostovanja predsednika KSS-a Nebojše Čovića i bivšeg trenera Partizana Duška Vujoševića. Pored košarke Ćovića i Vujoševića vezuje i politika u kojoj su obojica bili. Nebojša Čović je… »
Čović pozvao Vujoševića u KSS: "Dule, izuzetan si trener, dođi da nam pomogneš"

Čović pozvao Vujoševića u KSS: "Dule, izuzetan si trener, dođi da nam pomogneš"

Mondo pre 31 dana
Nebojša Čović pozvao Duška Vujoševića da radi u KSS. Nebojša Čović i Duško Vujošević ponovo su bili na istom mestu. Pred kamerama su pričali i analizirali razne situacije i teme. Tako je u jednom momentu novi predsednik košarkaškog saveza… »
Čović rekao da je Željko njegov prijatelj, Dule: "Nisam siguran da je više"

Čović rekao da je Željko njegov prijatelj, Dule: "Nisam siguran da je više"

Sportske.net pre 31 dana
Nebojša Čović i Duško Vujošević su večeras, zajedno sa Svetislavom Pešićem, u emisiji "Kida show" na Sport klubu kod Igora Miklje, a jedna od tema jeste odnos Vujoševića i Čovića koji je bio uzavreo pre desetak godina. Ovoga puta je bilo u… »
Predsednik odgovorio, da li ćemo u jaku košarkašku ligu?

Predsednik odgovorio, da li ćemo u jaku košarkašku ligu?

Sportske.net pre 31 dana
Jedna od tema u "Kida show" emisiji na Sport klubu gde su noćas gosti Duško Vujošević, Svetislav Pešić i Nebojša Čović, bila je i domaća liga koju selektor Svetislav Pešić često promoviše u poslednjih nekoliko godina. O tome je govorio… »
Čović pozvao Vujoševića u KSS!

Čović pozvao Vujoševića u KSS!

B92 pre 31 dana
Duško Vujošević pozvan je od strane Nebojše Čovića da bude deo Košarkaškog saveza Srbije (KSS). Čović je pozvao Vujoševića da se priključi KSS-u, kojeg je on predsednik, u emisiji "Kida Show". Vujošević i Čović prvi put su posle deset… »
Vujošević i Čović u „klinču“, a Nebojšina supruga u centru pažnje: „Nikad ja nisam izmišljao, kao što si ti…

Vujošević i Čović u „klinču“, a Nebojšina supruga u centru pažnje: „Nikad ja nisam izmišljao, kao što si ti…

Danas pre 31 dana
Dugo je srpska javnost isčekivala Kida show na Sport klubu, jer su gosti u emisiji kod Igora Miklje pored selektora Srbije Svetislava Pešića, predsednik KSS-a Nebojša Čović, kao i bivši trener Duško Vujošević. Nebojša Čović je na samom… »

Vesti dana »