Povezane vesti
"Najveći bakšiš mi je bio 100.000 evra" Đani po prvi put progovorio o ciframa, a onda opleo po mlađim kolegama: Nedostaju im…
Kurir 12.12.2024
Na jednoj tezgi dobio sam bakšiš od 100.000 evra, otkriva Radiša Trajković Đani! Jedan od najpopularnijih folk pevača iskreno je za govorio o supruzi Slađani, pričama da joj je neveran i činjenici da žene koje su daleko mlađe od njega i dalje ne mogu da… »
Na nastupu uzeo: 100.000 evra Folker šokirao priznanjem: "To mi je bio najveći bakšiš"
Blic 11.12.2024
Folker Radiša Trajković Đani šokirao je javnost kada je zbog bakšiša pio pivo iz cipele jednog gosta, a sada je progovorio o svoti novca koju uzima za to. Đani je otkrio da je najveći bakšiš koji je dobio iznosi čak 100.000 evra. - Nikada nisam pričao o… »
Vesti dana »

Predaja ili: Smrt?! Ovako će svet izgledati ako se Tramp odluči za "nuklearnu opciju": Odjekivaće eksplozije, masovne žrtve, opasnost od uranijuma!
Blic pre 56 minutajoš 4 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 8 satijoš 2 povezane