Povezane vesti
Automobil baš po meri: „Konačno mogu sve da radim sam"
BBC News 12.12.2024
Sureš je izrazito niskog rasta i dobio je automobil kakav je oduvek želeo. Sureš Gadhvi je rođen sa ahondroplazijom, retkim oboljenjem, koje za posledicu ima izrazito nizak rast. Oduvek je želeo da ima automobil koji bi mogao sam da vozi. Uspeo je da… »
Blic 12.12.2024
Sureš Gadhvi je rođen sa ahondroplazijom, retkim oboljenjem, koje za posledicu ima izrazito nizak rast. Oduvek je želeo da ima automobil koji bi mogao sam da vozi. Uspeo je da pronađe majstorsku radionicu koja mu je ispunila želju. „Kada sam se prvi put… »
Radio 021 12.12.2024
Sureš je izrazito niskog rasta i dobio je automobil kakav je oduvek želeo. Sureš Gadhvi je rođen sa ahondroplazijom, retkim oboljenjem, koje za posledicu ima izrazito nizak rast. Oduvek je želeo da ima automobil koji bi mogao sam da vozi. Uspeo je da… »
Automobil baš po meri: "Konačno mogu sve da radim sam"
NIN 12.12.2024
Sureš Gadhvi je rođen sa ahondroplazijom, retkim oboljenjem, koje za posledicu ima izrazito nizak rast. Oduvek je želeo da ima automobil koji bi mogao sam da vozi. Uspeo je da pronađe majstorsku radionicu koja mu je ispunila želju. "Kada sam se prvi put… »
Automobil baš po meri: „Konačno mogu sve da radim sam“
Danas 12.12.2024
Sureš Gadhvi je rođen sa ahondroplazijom, retkim oboljenjem, koje za posledicu ima izrazito nizak rast. Oduvek je želeo da ima automobil koji bi mogao sam da vozi. Uspeo je da pronađe majstorsku radionicu koja mu je ispunila želju. „Kada sam se prvi put… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Ukrajina će biti raskomadana? "Zelenski će morati da donese teške odluke..."
B92 pre 37 minutajoš 39 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 2 satajoš 13 povezanih

Putevi Srbije presek u 13.15: Najveća zadržavanja na granici sa Mađarskom
Danas pre 37 minutajoš 13 povezanih