Povezane vesti
(Foto): Srpski pevač (38) nakon razvoda šokirao: "Procvetao sam! Da sam znao da će ovako biti...", evo kako izgleda njegova…
Blic pre 4 sati
Pevač Bane Mojićević (38) 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima. Da odnos Milice i… »
Ovo je bivša žena Baneta mojićevića: Pobednik Zvezda Granda šokirao izjavom o razvodu: "Procvetao sam! Da sam ranije…
Kurir pre 4 sati
Bane Mojićević (38) 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima. Da odnos Milice i Baneta nije… »
Vesti dana »
Uroš Blažić proglašen krivim i osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 21 minutajoš 69 povezanih
BLOG UŽIVO Samo dva fakulteta u Beogradu nisu u blokadi, u obustavi od danas i medicinari: Veliki protest studenata ispred RTS
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Studenti idu ispred RTS-a da ometaju program: "Naše pravo je da se naši zahtevi čuju"
Radio 021 pre 20 minutajoš 14 povezanih
„Sinoć su tukli studente, danas su tukli poslanike“: Novosadska opozicija najavila novo okupljanje
N1 Info pre 44 minutajoš 25 povezanih