Povezane vesti
Guteša: Sve će doći na svoje
Sportski žurnal pre 31 dana
Mladi golman crveno-belih tvrdi da je ekipa imala sjajno drugo poluvreme. Posle duela između Milana i Crvene zvezde juče u šestom kolu Lige šampiona Ivan Guteša nije klonuo duhom. - Nisam video tu situaciju kod drugog gola jer sam posle intervencije… »
Ivan Guteša: Svi saigrači kažu da je bio faul i pored provere sudija je odlučio drugačije
Danas pre 31 dana
Mladi golman Crvene zvezde Ivan Guteša bio je jedan od najboljih među crveno-belima na San Siru. – Nisam video tu situaciju kod drugog gola jer sam posle intervencije bio na travi. Mislim da smo odigrali jednu sjajnu utakmicu, bili smo borbeni do… »
Guteša: Sudija je tako odlučio, možemo da budemo ponosni
Sport klub pre 31 dana
Mladi golman Crvene zvezde Ivan Guteša bio je jedan od najboljih među crveno-belima na San Siru. Nije mogao ništa Guteša kod vodećeg gola Rafaela Leaa u finišu prvog poluvremena, prethodno je odbranio njegov udarac na startu meča. Kod odlučujućeg… »
Vesti dana »
Hiljade demonstranata ispred Ustavnog suda Srbije tražile ispunjenje studentskih zahteva
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 68 povezanih
Magla, jutarnji mraz i temperature u minusu RHMZ: izdao novo upozorenje: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom naredne nedelje i do kraja januara (foto)
Blic pre 5 satijoš 24 povezane
Rizik od širenja požara u Kaliforniji i dalje veliki, jak vetar otežava gašenje, stradalo 16 ljudi
RTV pre 9 satijoš 24 povezane