Povezane vesti
Guteša: Sve će doći na svoje
Sportski žurnal 12.12.2024
Mladi golman crveno-belih tvrdi da je ekipa imala sjajno drugo poluvreme. Posle duela između Milana i Crvene zvezde juče u šestom kolu Lige šampiona Ivan Guteša nije klonuo duhom. - Nisam video tu situaciju kod drugog gola jer sam posle intervencije bio… »
Ivan Guteša: Svi saigrači kažu da je bio faul i pored provere sudija je odlučio drugačije
Danas 12.12.2024
Mladi golman Crvene zvezde Ivan Guteša bio je jedan od najboljih među crveno-belima na San Siru. – Nisam video tu situaciju kod drugog gola jer sam posle intervencije bio na travi. Mislim da smo odigrali jednu sjajnu utakmicu, bili smo borbeni do samog… »
Guteša: Sudija je tako odlučio, možemo da budemo ponosni
Sport klub 12.12.2024
Mladi golman Crvene zvezde Ivan Guteša bio je jedan od najboljih među crveno-belima na San Siru. Nije mogao ništa Guteša kod vodećeg gola Rafaela Leaa u finišu prvog poluvremena, prethodno je odbranio njegov udarac na startu meča. Kod odlučujućeg pogotka… »
Vesti dana »
Tramp: Sjajan sastanak sa Zelenskim, veliki pomak u okončanju rata
Beta pre 31 minutajoš 37 povezanih
"Studenti u blokadi": Hvala svima - veliki odziv, broje se potpisi!
Pravda pre 1 satjoš 66 povezanih
Vašington pričao o Pejnu i Penjaroji: Otkrio šta Španac zahteva od igrača Partizana...
Kurir pre 56 minutajoš 46 povezanih
Srpska lista: Osvojili smo svih 10 mandata; Kurti proglasio pobedu na izborima na KiM
RTS pre 26 minutajoš 62 povezane
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana i tokom večeri, čeka se broj prikupljenih potpisa
N1 Info pre 26 minutajoš 56 povezanih