Povezane vesti

Hrvatska: Kandidat za predsednika Niko Tokić Kartelo se rasplakao pred kamerama

Hrvatska: Kandidat za predsednika Niko Tokić Kartelo se rasplakao pred kamerama

Euronews pre 1 sat
Nakon što je Državno izborno poverenstvo (DIP) Hrvatske zvanično potvrdilo osam predsedničkih kandidata na izborima 29. decembra, nezavisni kandidat Niko Tokić Kartelo se rasplakao pred kamerama hrvatske Nove TV. "Ne mogu vam opisati koliko sam… »
Kandidat za predsednika Hrvatske se rasplakao: Hvala ti, mama

Kandidat za predsednika Hrvatske se rasplakao: Hvala ti, mama

B92 pre 1 sat
Državno izborno poverenstvo (DIP) Hrvatske zvanično potvrdilo osam predsedničkih kandidata na izborima 29. decembra a nezavisni kandidat Niko Tokić Kartelo se rasplakao pred kamerama hrvatske TV Nova. "Ne mogu vam opisati koliko sam srećan! Mama… »
Kandidat za predsednika Hrvatske se rasplakao nakon što je saznao da učestvuje na izborima

Kandidat za predsednika Hrvatske se rasplakao nakon što je saznao da učestvuje na izborima

RTS pre 3 sata
Jedan od osam kandidata za predsednika Hrvatske Niko Tokić Kartelo rasplakao se pred televizijskim kamerama nakon što je saznao da će biti kandidat. U razgovoru za hrvatsku Novu TV Niko Tokić Kartelo rekao je kroz suze da ne može da opiše koliko je… »
Ovaj snimak mora da se vidi! Plakao kao dete nakon kandidature za predsednika Hrvatske: "Mama, uspeo sam"

Ovaj snimak mora da se vidi! Plakao kao dete nakon kandidature za predsednika Hrvatske: "Mama, uspeo sam"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Hrvatska se sprema za predsedničke izbore, a prema objavi DIP-a, za predsedničku poziciju boriće se osam kandidata koji su prikupili dovoljan broj potpisa. Međutim, jedan od njih je to prihvatio veoma emotivno, ujedno uveren u svoju… »

Vesti dana »