Povezane vesti

"Ne znam, recite mi vi": Novak Đoković birao najbolje, ali na jedno pitanje nije imao odgovor:

"Ne znam, recite mi vi": Novak Đoković birao najbolje, ali na jedno pitanje nije imao odgovor:

Mondo pre 3 sata
Novak Đoković je izabrao najbolje sportiste svih vremena. Novak Đoković dobio je zanimljiv zadatak, trebalo je da iz nekoliko sportova izabere najbolje svih vremena. Nizali su se američki fudbal, košarka, golf, fudbal, a onda je na red stigao i… »
"Ne znam, vi mi recite": Novak Đoković birao najveće sportiste svih vremena, ono što je rekao za tenisere iznenadiće mnoge…

"Ne znam, vi mi recite": Novak Đoković birao najveće sportiste svih vremena, ono što je rekao za tenisere iznenadiće mnoge…

Večernje novosti pre 5 sati
Novaka Đokovića mnogi smatraju najboljim teniserom sveta svih vremena, a kako i ne bi kada je postigao sve što se može osvojiti u belom sportu. FOTO: AP/Tanjug GOAT debata je redovno deo mnogih analiza, a najtrofejniji teniser u istoriji je tom… »
Đoković: "GOAT u tenisu? Ne znam, recite mi vi" VIDEO

Đoković: "GOAT u tenisu? Ne znam, recite mi vi" VIDEO

B92 pre 8 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije želeo da odgovori na pitanje ko je najbolji ikada u tenisu. Đoković je gostovao na jednoj televiziji gde je izvlačio loptice s pitanjima i davao odgovore na pitanje – ko je po njegovom mišljenju GOAT… »
Novak o GOAT debati: Džordan i Kobi u košarci, u tenisu.. ne znam

Novak o GOAT debati: Džordan i Kobi u košarci, u tenisu.. ne znam

Sport klub pre 9 sati
Novak Đoković, najtrofejniji teniser u istoriji, imao je zanimljivo gostovanje na jednoj televiziji, gde je govorio o najboljim sportistima. Srpski as je izvlačio loptice na kojIma su bila pitanja ko je GOAT (najbolji svih vremena) u određenom sportu… »

Vesti dana »