Povezane vesti
"Danas je poseban dan za našu porodicu. Ponosna sam što je on moj suprug": Zorana Simeunović u javnosti sa 30 godina starijim…
Blic 12.12.2024
Pevačica Zorana Simeunović i njen suprug, 30 godina stariji kompozitor Steva Simeunović pojavili su se danas na "SEMUS" dodeli nagrada. Zorana ne krije da je ponosna na supruga što je dobio jednu od nagrada. - Danas je poseban dan za našu porodicu, ja… »
"Razvodi su postali normalni, ljudi više nemaju strpljenja" Zorana i Steva Simeunović o svom odnosu: Danas je poseban dan za…
Kurir 12.12.2024
Pevačica Zorana Simeunović i njen suprug, 30 godina stariji kompozitor Steva Simeunović pojavili su se danas na "SEMUS" dodeli nagrada. Zorana ne krije da je ponosna na supruga što je dobio jednu od nagrada. - Danas je poseban dan za našu porodicu, ja… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 26 minutajoš 58 povezanih

FOTO, VIDEO: Novosađani, uprkos kiši, odali počast nastradalima na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 0 minutajoš 36 povezanih

Sandra Božić se oglasila nakon napada u Beogradu: Pokazala i povređenu ruku (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih

Milojević: Očekuje nas težak posao, Porto je favorit da osvoji trofej Lige Evrope (foto, video)
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 36 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 108 povezanih