Повезане вести

Председник Партизана: Буџет клуба је 24.400.000 евра, држава даје 21,6 процената

Председник Партизана: Буџет клуба је 24.400.000 евра, држава даје 21,6 процената

Спортски журнал 12.12.2024
Мијаиловић се захвалио председнику Вучићу. Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић саопштио је данас да је помоћ државе клубу четири пута већа него 2018. године и захвалио се председнику Србије Александру Вучићу… »
Мијаиловић: Човек који је уништавао здравље Вујошевићу га брани од Партизана који је такође желео да га уништи

Мијаиловић: Човек који је уништавао здравље Вујошевићу га брани од Партизана који је такође желео да га уништи

Данас 12.12.2024
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је данас на конференцији за новинаре да је целокупан порески дуг његовог клуба исплаћен и да су црно-бели сва своја дуговања измирили. Поред тога тема конференције… »
"Ако Душка од мене мора да брани неко ко му је уништавао живот...": Остоја о односу са Звездом и Човићу

"Ако Душка од мене мора да брани неко ко му је уништавао живот...": Остоја о односу са Звездом и Човићу

Мондо 12.12.2024
Остоја Мијаиловић је говорио и о односу са Црвеном звездом, Небојшом Човићем, Жељком Дрчелићем, Душком Вујошевићем... Председник Партизана Остоја Мијаиловић је говорио о многим темама, а између осталог и о односима са највећим… »
Сада је све откривено! Ево колики је буџет КК Партизан за сезону 2024/2025

Сада је све откривено! Ево колики је буџет КК Партизан за сезону 2024/2025

Вечерње новости 12.12.2024
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић открио је колико износи укупан буџет клуба за такмичарску сезону 2024/2025. ФОТО: М. Вукадиновић - Сопствени приходи клуба су 51 одсто, то су очекивани приходи. То је 9.885.000 евра… »
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић: Клуб више не дугује никоме ништа

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић: Клуб више не дугује никоме ништа

Данас 12.12.2024
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је данас да је целокупан порески дуг његовог клуба исплаћен и да су црно-бели сва своја дуговања измирили. – Успели смо да потпуно стабилизујемо клуб, да не… »
Мијаиловић о вери у Обрадовића, трогодишњој лиценци, односу са новим руководством Звезде, Гробарима, казнама...

Мијаиловић о вери у Обрадовића, трогодишњој лиценци, односу са новим руководством Звезде, Гробарима, казнама...

Председник Партизана је истакао да је клубу потребна вишегодишња лиценца за играње у Евролиги. Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је данас да је веровао у тим и тренера Жељка Обрадовића и када је… »
"Увек сам веровао у Жељка Обрадовића!": Остоја Мијаиловић причао о тиму и открио буџет Партизана

"Увек сам веровао у Жељка Обрадовића!": Остоја Мијаиловић причао о тиму и открио буџет Партизана

Мондо 12.12.2024
КК Партизан ће ове сезоне имати буџет 24.400.000 евра. На конференцији за медије КК Партизан председник црно-белих Остоја Мијаиловић је говорио о пореском дугу, некадашњим дуговањима црно-белих и проблемима које је клуб имао у… »
"Евролига је незамислива без Партизана и Звезде"

"Евролига је незамислива без Партизана и Звезде"

Б92 12.12.2024
Остоја Мијаиловић, председник Партизана, говорио је о гостујућим навијачима и лиценци Евролиге. Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић обраћа се јавности на конференцији за медије коју можете пратити УЖИВО путем нашег ЛИВЕ… »
"Ако Душка Вујошевића треба да брани онај који му је уништавао живот и који је покушао да уништи Партизан..."

"Ако Душка Вујошевића треба да брани онај који му је уништавао живот и који је покушао да уништи Партизан..."

Б92 12.12.2024
Остоја Мијаиловић, председник Партизана, поново се дотакао Душка Вујошевића. Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић обраћа се јавности на конференцији за медије коју можете пратити УЖИВО путем нашег ЛИВЕ БЛОГА. Мијаиловић је… »
Остоја открио буџет Партизана; Коментарисао Звезду, Човића, Вујошевића; Појачање? ВИДЕО

Остоја открио буџет Партизана; Коментарисао Звезду, Човића, Вујошевића; Појачање? ВИДЕО

Б92 12.12.2024
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић се обратио јавности. Уз Остоју Мијаиловића су конференцији присуствовали и Дуле Каравесовић и Борис Милошевић. "Ово је историјски тренутак. Осму сезону и седам година сам председник… »
Остоја Мијаиловић: "Партизан ће последњи изаћи из АБА лиге, треба да се оснују б тимови у домаћој лиги"

Остоја Мијаиловић: "Партизан ће последњи изаћи из АБА лиге, треба да се оснују б тимови у домаћој лиги"

Телеграф 12.12.2024
Препоручујемо. Ако питате Партизан и челнике овог клуба, они нису за гашење АБА лиге и излазак из исте! Такав утисак се стиче после речи првог човека црно-белих Остоје Мијаиловића! Током конференције за медије коју је одржао у… »
Мијаиловић о Човићу: "Ако Вујошевића од мене брани човек који му је уништавао живот..."

Мијаиловић о Човићу: "Ако Вујошевића од мене брани човек који му је уништавао живот..."

Телеграф 12.12.2024
Препоручујемо. Током ванредне конференције коју је одржао у четвртак, председник КК Партизан Остоја Мијаиловић се дотакао емисије у којој су вече раније гостовали Душко Вујошевић и Небојша Човић. Човић је тада био на страни… »
Остоја Мијаиловић открио колики је буџет Партизана за ову сезону

Остоја Мијаиловић открио колики је буџет Партизана за ову сезону

Телеграф 12.12.2024
Препоручујемо. Председник КК Паритзан Остоја Мијаиловић открио је колики је овосезонски буџет клуба, док је на ванредној конференцији за медије говорио о финансијама од почетка његовог пословања у клубу! Мијаиловић је признао… »
Мијаиловић: Не дугујемо више никоме ништа, клуб финансијски потпуно стабилизован

Мијаиловић: Не дугујемо више никоме ништа, клуб финансијски потпуно стабилизован

Клуб је 2017. дуговао 14,5 милиона евра. Председник Партизана Остоја Мијаиловић саопштио је данас да је клуб потпуно финансијски стабилизован и да не постоје више дуговања према држави за порез, као ни према бившим кошаркашима… »
Председник Партизана: "Одувек сам веровао у Жељка Обрадовића"

Председник Партизана: "Одувек сам веровао у Жељка Обрадовића"

Б92 12.12.2024
Председник КК Партизан, Остоја Мијаиловић, рекао је да је одувек веровао у тренера Жељка Обрадовића. Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић обраћа се јавности на конференцији за медије коју можете пратити УЖИВО путем нашег… »
Мијаиловић: Не дугујемо више никоме ништа, клуб финансијски потпуно стабилизован, хвала држави и Вучићу

Мијаиловић: Не дугујемо више никоме ништа, клуб финансијски потпуно стабилизован, хвала држави и Вучићу

Политика 12.12.2024
Председник Партизана Остоја Мијаиловић саопштио је данас да је клуб потпуно финансијски стабилизован и да не постоје више дуговања према држави за порез, као ни према бившим кошаркашима или тренерима и запосленима. "За нас је… »

Вести дана »