Povezane vesti

Predsednik Partizana: Budžet kluba je 24.400.000 evra, država daje 21,6 procenata

Predsednik Partizana: Budžet kluba je 24.400.000 evra, država daje 21,6 procenata

Sportski žurnal 12.12.2024
Mijailović se zahvalio predsedniku Vučiću. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović saopštio je danas da je pomoć države klubu četiri puta veća nego 2018. godine i zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što pomaže… »
Mijailović: Čovek koji je uništavao zdravlje Vujoševiću ga brani od Partizana koji je takođe želeo da ga uništi

Mijailović: Čovek koji je uništavao zdravlje Vujoševiću ga brani od Partizana koji je takođe želeo da ga uništi

Danas 12.12.2024
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas na konferenciji za novinare da je celokupan poreski dug njegovog kluba isplaćen i da su crno-beli sva svoja dugovanja izmirili. Pored toga tema konferencije za štampu bili su i… »
"Ako Duška od mene mora da brani neko ko mu je uništavao život...": Ostoja o odnosu sa Zvezdom i Čoviću

"Ako Duška od mene mora da brani neko ko mu je uništavao život...": Ostoja o odnosu sa Zvezdom i Čoviću

Mondo 12.12.2024
Ostoja Mijailović je govorio i o odnosu sa Crvenom zvezdom, Nebojšom Čovićem, Željkom Drčelićem, Duškom Vujoševićem... Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je govorio o mnogim temama, a između ostalog i o odnosima sa najvećim rivalom… »
Sada je sve otkriveno! Evo koliki je budžet KK Partizan za sezonu 2024/2025

Sada je sve otkriveno! Evo koliki je budžet KK Partizan za sezonu 2024/2025

Večernje novosti 12.12.2024
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović otkrio je koliko iznosi ukupan budžet kluba za takmičarsku sezonu 2024/2025. FOTO: M. Vukadinović - Sopstveni prihodi kluba su 51 odsto, to su očekivani prihodi. To je 9.885.000 evra. Očekivana obeštećenja… »
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović: Klub više ne duguje nikome ništa

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović: Klub više ne duguje nikome ništa

Danas 12.12.2024
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da je celokupan poreski dug njegovog kluba isplaćen i da su crno-beli sva svoja dugovanja izmirili. – Uspeli smo da potpuno stabilizujemo klub, da ne dugujemo nikome ništa. Ni… »
Mijailović o veri u Obradovića, trogodišnjoj licenci, odnosu sa novim rukovodstvom Zvezde, Grobarima, kaznama...

Mijailović o veri u Obradovića, trogodišnjoj licenci, odnosu sa novim rukovodstvom Zvezde, Grobarima, kaznama...

Predsednik Partizana je istakao da je klubu potrebna višegodišnja licenca za igranje u Evroligi. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da je verovao u tim i trenera Željka Obradovića i kada je ekipa bila na skoru… »
"Uvek sam verovao u Željka Obradovića!": Ostoja Mijailović pričao o timu i otkrio budžet Partizana

"Uvek sam verovao u Željka Obradovića!": Ostoja Mijailović pričao o timu i otkrio budžet Partizana

Mondo 12.12.2024
KK Partizan će ove sezone imati budžet 24.400.000 evra. Na konferenciji za medije KK Partizan predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je govorio o poreskom dugu, nekadašnjim dugovanjima crno-belih i problemima koje je klub imao u svom funkcionisanju… »
Ostoja otkrio budžet Partizana; Komentarisao Zvezdu, Čovića, Vujoševića; Pojačanje? VIDEO

Ostoja otkrio budžet Partizana; Komentarisao Zvezdu, Čovića, Vujoševića; Pojačanje? VIDEO

B92 12.12.2024
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović se obratio javnosti. Uz Ostoju Mijailovića su konferenciji prisustvovali i Dule Karavesović i Boris Milošević. "Ovo je istorijski trenutak. Osmu sezonu i sedam godina sam predsednik, uspeli smo da upotpunosti… »
"Ako Duška Vujoševića treba da brani onaj koji mu je uništavao život i koji je pokušao da uništi Partizan..."

"Ako Duška Vujoševića treba da brani onaj koji mu je uništavao život i koji je pokušao da uništi Partizan..."

B92 12.12.2024
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, ponovo se dotakao Duška Vujoševića. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obraća se javnosti na konferenciji za medije koju možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA. Mijailović je otkrio i da su… »
"Evroliga je nezamisliva bez Partizana i Zvezde"

"Evroliga je nezamisliva bez Partizana i Zvezde"

B92 12.12.2024
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, govorio je o gostujućim navijačima i licenci Evrolige. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obraća se javnosti na konferenciji za medije koju možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA. Mijailović je… »
Ostoja Mijailović otkrio koliki je budžet Partizana za ovu sezonu

Ostoja Mijailović otkrio koliki je budžet Partizana za ovu sezonu

Telegraf 12.12.2024
Preporučujemo. Predsednik KK Paritzan Ostoja Mijailović otkrio je koliki je ovosezonski budžet kluba, dok je na vanrednoj konferenciji za medije govorio o finansijama od početka njegovog poslovanja u klubu! Mijailović je priznao da je budžet… »
Mijailović o Čoviću: "Ako Vujoševića od mene brani čovek koji mu je uništavao život..."

Mijailović o Čoviću: "Ako Vujoševića od mene brani čovek koji mu je uništavao život..."

Telegraf 12.12.2024
Preporučujemo. Tokom vanredne konferencije koju je održao u četvrtak, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović se dotakao emisije u kojoj su veče ranije gostovali Duško Vujošević i Nebojša Čović. Čović je tada bio na strani Vujoševića kada… »
Ostoja Mijailović: "Partizan će poslednji izaći iz ABA lige, treba da se osnuju b timovi u domaćoj ligi"

Ostoja Mijailović: "Partizan će poslednji izaći iz ABA lige, treba da se osnuju b timovi u domaćoj ligi"

Telegraf 12.12.2024
Preporučujemo. Ako pitate Partizan i čelnike ovog kluba, oni nisu za gašenje ABA lige i izlazak iz iste! Takav utisak se stiče posle reči prvog čoveka crno-belih Ostoje Mijailovića! Tokom konferencije za medije koju je održao u četvrtak… »
Mijailović: Ne dugujemo više nikome ništa, klub finansijski potpuno stabilizovan

Mijailović: Ne dugujemo više nikome ništa, klub finansijski potpuno stabilizovan

Klub je 2017. dugovao 14,5 miliona evra. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović saopštio je danas da je klub potpuno finansijski stabilizovan i da ne postoje više dugovanja prema državi za porez, kao ni prema bivšim košarkašima ili trenerima i… »
Predsednik Partizana: "Oduvek sam verovao u Željka Obradovića"

Predsednik Partizana: "Oduvek sam verovao u Željka Obradovića"

B92 12.12.2024
Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, rekao je da je oduvek verovao u trenera Željka Obradovića. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obraća se javnosti na konferenciji za medije koju možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA… »
Mijailović: Ne dugujemo više nikome ništa, klub finansijski potpuno stabilizovan, hvala državi i Vučiću

Mijailović: Ne dugujemo više nikome ništa, klub finansijski potpuno stabilizovan, hvala državi i Vučiću

Politika 12.12.2024
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović saopštio je danas da je klub potpuno finansijski stabilizovan i da ne postoje više dugovanja prema državi za porez, kao ni prema bivšim košarkašima ili trenerima i zaposlenima. "Za nas je ovo istorijski… »

Vesti dana »