Povezane vesti

"Otac mu je skakao do plafona": Kandidat za predsednika Hrvatske se rasplakao pred kamerama, a sada se oglasila njegova majka…

"Otac mu je skakao do plafona": Kandidat za predsednika Hrvatske se rasplakao pred kamerama, a sada se oglasila njegova majka…

Blic pre 4 sati
Nakon što Niko Tokić Kartelo rasplakao pred kamerama kada je saznao da je Državno izborno poverenstvo (DIP) potvrdilo njegovu kandidaturu za predsednika Hrvatske, oglasila se njegova majka koju je dozivao, poručila je sinu da se drži i nada pobedi… »
Saga u Hrvatskoj, oglasila se Ružica, majka uplakanog predsedničkog kandidata: "Šta je bilo sine?"

Saga u Hrvatskoj, oglasila se Ružica, majka uplakanog predsedničkog kandidata: "Šta je bilo sine?"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Nakon što Niko Tokić Kartelo rasplakao pred kamerama kada je saznao da je Državno izborno poverenstvo (DIP) potvrdilo njegovu kandidaturu za predsednika Hrvatske, oglasila se njegova majka koju je dozivao i poručila je sinu da se drži… »
"Mama, uspeo sam": Nerealan snimak iz Hrvatske, predsednički kandidat se rasplakao pred kamerama (video)

"Mama, uspeo sam": Nerealan snimak iz Hrvatske, predsednički kandidat se rasplakao pred kamerama (video)

Blic pre 4 sati
Nakon što je Državno izborno poverenstvo (DIP) Hrvatske zvanično potvrdio osam predsedničkih kandidata na izborima 29. decembra, nezavisni kandidat Niko Tokić Kartelo se rasplakao pred kamerama hrvatske Nove TV. - Ne mogu vam opisati koliko sam… »

Vesti dana »