Povezane vesti
Terza dotakao dno, trudna Milica jecala na sav glas: Zadrugar šokirao izjavom: "Ne zanima me što si u drugom stanju, mogu da…
Blic pre 4 sati
Trudna Milica Veličković danas je preplakala zbog odnosa sa Borislavom Terzićem Terzom, sa kojim čeka devojčicu. Ona se slomila dok je pričala šta je prolazila u spoljnom svetu posle njegove preljube u rijalitiju. - Šta bi bilo da sam pobacila, je… »
"Ne zanima me što si trudna, mogu da te vređam" Milica grca u suzama i urla na sav glas: Moja beba je jedva preživela
Kurir pre 5 sati
Milica Veličković nakon javne prevare njenog verenika Borislava Terzića sa Sofijom Janićijević ušla je u Belu kuću. Učesnica Elite je u osmom mesecu trudnoće, a na svet će uskoro doneti devojčicu. Tenzija i svađe bivšeg ljubavnog para ne… »
Vesti dana »
Protest ispred: Rts-a Studenti demantovali da su im zahtevi ispunjeni, zviždali i dizali buku: Reporter "Dnevnika" uživo se uključio sa protesta (foto/video)
Blic pre 4 minutajoš 24 povezane
Skandalozno ponašanje Uroša Blažića u sudnici: Smejao se kad su ga uveli, a kada je čuo presudu uradio je ovo (foto)
Kurir pre 2 satajoš 105 povezanih
Blokiran Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, glavni ulaz ograđen crvenom mrežom
Beta pre 11 satijoš 9 povezanih
Vlada Srbije usvojila predlog izmena Zakona o nacionalnom DNK registru
NIN pre 3 satajoš 60 povezanih
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 2 satajoš 52 povezane