Povezane vesti
"Ove godine bih možda bio i deda" Bolne reči oca Milana i Kristine koje je Uroš Blažić ubio u masakru u Mladenovcu: Ovo je…
Kurir 12.12.2024
"Meni decu ne može niko da vrati. Ali, za mene je adekvatna kazna, za njih sam ja, da me puste kod njih", kazao je Saša Panić, kojem je Uroš Blažić 4. maja 2023. godine ubio sina Milana i ćerku Kristinu. Saša Panić, tog 4. maja 2023. godine u… »
"Uroš Blažić mi je pobio braću, njegov brat je pokazao lajk kod sudnice": Ispovest Jovana koji je izgubio dva brata
Mondo 12.12.2024
Jovan Mitrović, član porodice oštećenih, smatra da nije adekvatna kazna za Uroša Blažića koji je danas osuđen. Danas su pred Višim sudom u Smederevu osuđeni Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić zbog masakra koji se dogodio 4. maja 2023… »
"Kazna je trebalo da ga stigne iste noći": Suzani pozlilo dok je na suđenju slušala kako je ubijen njen brat
Telegraf 12.12.2024
Preporučujemo. Suzana Ranković izgubila je brata u noći 4. maja, kada je Uroš Blažić ubio devetoro mladih, a pokušao da ubije još 20 osoba, od kojih je 12 ranio. Njen brat Dalibor Todorović, nastradao je u školskom dvorištu u Duboni. Nakon što… »
"Izgubio sam oba deteta, nemam više nikoga": Očevi kojima je Uroš Blažić ubio decu u "Blic uživo": "Sanjam kako me ćerka…
Blic 12.12.2024
Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni su na po 20 godina robije zbog masakra u selima Dubona i Malo Orašje. O jednom od najvećih zločina koji se ikada desio u Srbiji večeras u specijalnom izdanju emisije "Blic uživo". Monstrum Uroš… »
"Uroš Blažić mi je pobio braću, a njegov brat pokazivao lajk kad je izlazio iz sudnice!" Emotivna ispovest Jovana…
Kurir 12.12.2024
Uroš Blažić i njegov otac Radiša osuđeni su na po 20 godina zatvora - maksimalnu kaznu koju zakon u ovom slučaju dopušta. Međutim, ova odluka Višeg suda u Smederevu, doneta u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, i dalje ne donosi istinsku… »
"Sedam metaka našli su u mom sinu" Potresne reči oca Dalibora kojeg je ubio Uroš Blažić u stravičnom masakru u…
Kurir 12.12.2024
"Nisam ni znao da će se čitatati kompletna obdukcija na suđenju. Kod Sašinog Milana ne postoji deo tela koji nije pogođen. Dva lista formata A4 je sudija pročitala koliko je organa probušeno, oštećeno, otkinuto i tako dalje. Za Kristinu, osam… »
"Zaklao bih ga 200: Puta!" Otac Dalibora kojeg je ubio Uroš Blažić o ubici svog sina i stravičnom masakru u "Blic uživo"…
Blic 12.12.2024
"Nisam ni znao da se se čitatati kompletna obdukcija na suđenju. Kod Sašinog Milana ne postoji deo tela koji nije pogođen. Dva lista formata A4 je sudija pročitala koliko je organa probušeno, oštećeno, otkinuto i tako dalje. Za Kristinu, osam… »
"Živim za dan da čujem da oni više ne žive": Reči sestre kojoj je Uroš Blažić ubio brata razaraju dušu: "Oni ne…
Blic 12.12.2024
"Nisam sačekala do kraja da čujem presudu. Nisam znala da će čitati obdukciju, nisam se nadala tome. Znala sam da je moj broj imao šest mestaka i dalje nisam mogla da čujem. Nisam ni tražila da to čujem, nisam to želela. Poslednja stvar koje se… »
Majka ubice slala policiju na vrata roditelja ubijene dece! Mašović tvrdi: Bivša devojka Uroša Blažića je znala na šta…
Kurir 12.12.2024
Prvostepenom presudom Višeg suda u Smederevu Uroš Blažić (21) osuđen je danas na 20 godina zatvora, zbog masakra koji je počinio 4. maja prošle godine kada je ubio devet, a teško ranio 12 žrtava. Ovo je maksimalna kazna koju je mogao da trpi… »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora, osuđen i njegov otac zbog masakra u Duboni i Malom Orašju
Pravda 12.12.2024
Uroš Blažić je priznao krivicu, dok je njegov otac negirao da ima veze sa oružjem kojim je njegov sin izvršio masovno ubistvo. Uroš Blažić osuđen je na 20 godina zatvora zbog ubistva devet osoba i ranjavanja 12 u selima Malo Orašje i Dubona… »
Sramno ponašanje Radiše Blažića tokom izricanja presude: Negodovao i cupkao, a onda se prekrstio i razbesneo sve
Mondo 12.12.2024
Radiša Blažić je tokom izricanja presude sve vreme negodovao. Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni su danas pred Višim sudom u Smederevu na maksimalne kazne zatvora u trajanju od 20 godina zbog masakra koji je počinjen 4. maja 2023… »
Vesti dana »
Mali: Vlada usvaja Predlog zakona o podršci mladima za kupovinu prve nekretnine
Niške vesti pre 21 minutajoš 32 povezane
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Netanjahu: Hamas stvara krizu u poslednjem trenutku, odustaje od nekih delova dogovora
Euronews pre 39 minutajoš 18 povezanih
Miomir Kecmanović u 3. kolu Australijan Opena: Za 108 minuta je "počistio" Huberta Hurkača
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Bajden u poslednjem obraćanju upozorio na opasnost da bogataška klika preotme SAD i predlaže promenu ustava
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih