Povezane vesti

"Izgubio sam oba deteta, nemam više nikoga": Očevi kojima je Uroš Blažić ubio decu u "Blic uživo": "Sanjam kako me ćerka…

"Izgubio sam oba deteta, nemam više nikoga": Očevi kojima je Uroš Blažić ubio decu u "Blic uživo": "Sanjam kako me ćerka…

Blic pre 1 sat
Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni su na po 20 godina robije zbog masakra u selima Dubona i Malo Orašje. O jednom od najvećih zločina koji se ikada desio u Srbiji večeras u specijalnom izdanju emisije "Blic uživo". Monstrum Uroš… »
"Uroš Blažić mi je pobio braću, a njegov brat pokazivao lajk kad je izlazio iz sudnice!" Emotivna ispovest Jovana…

"Uroš Blažić mi je pobio braću, a njegov brat pokazivao lajk kad je izlazio iz sudnice!" Emotivna ispovest Jovana…

Kurir pre 1 sat
Uroš Blažić i njegov otac Radiša osuđeni su na po 20 godina zatvora - maksimalnu kaznu koju zakon u ovom slučaju dopušta. Međutim, ova odluka Višeg suda u Smederevu, doneta u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, i dalje ne donosi istinsku… »
"Sedam metaka našli su u mom sinu" Potresne reči oca Dalibora kojeg je ubio Uroš Blažić u stravičnom masakru u…

"Sedam metaka našli su u mom sinu" Potresne reči oca Dalibora kojeg je ubio Uroš Blažić u stravičnom masakru u…

Kurir pre 1 sat
"Nisam ni znao da će se čitatati kompletna obdukcija na suđenju. Kod Sašinog Milana ne postoji deo tela koji nije pogođen. Dva lista formata A4 je sudija pročitala koliko je organa probušeno, oštećeno, otkinuto i tako dalje. Za Kristinu, osam… »
"Zaklao bih ga 200: Puta!" Otac Dalibora kojeg je ubio Uroš Blažić o ubici svog sina i stravičnom masakru u "Blic uživo"…

"Zaklao bih ga 200: Puta!" Otac Dalibora kojeg je ubio Uroš Blažić o ubici svog sina i stravičnom masakru u "Blic uživo"…

Blic pre 2 sata
"Nisam ni znao da se se čitatati kompletna obdukcija na suđenju. Kod Sašinog Milana ne postoji deo tela koji nije pogođen. Dva lista formata A4 je sudija pročitala koliko je organa probušeno, oštećeno, otkinuto i tako dalje. Za Kristinu, osam… »
"Živim za dan da čujem da oni više ne žive": Reči sestre kojoj je Uroš Blažić ubio brata razaraju dušu: "Oni ne…

"Živim za dan da čujem da oni više ne žive": Reči sestre kojoj je Uroš Blažić ubio brata razaraju dušu: "Oni ne…

Blic pre 2 sata
"Nisam sačekala do kraja da čujem presudu. Nisam znala da će čitati obdukciju, nisam se nadala tome. Znala sam da je moj broj imao šest mestaka i dalje nisam mogla da čujem. Nisam ni tražila da to čujem, nisam to želela. Poslednja stvar koje se… »
Majka ubice slala policiju na vrata roditelja ubijene dece! Mašović tvrdi: Bivša devojka Uroša Blažića je znala na šta…

Majka ubice slala policiju na vrata roditelja ubijene dece! Mašović tvrdi: Bivša devojka Uroša Blažića je znala na šta…

Kurir pre 2 sata
Prvostepenom presudom Višeg suda u Smederevu Uroš Blažić (21) osuđen je danas na 20 godina zatvora, zbog masakra koji je počinio 4. maja prošle godine kada je ubio devet, a teško ranio 12 žrtava. Ovo je maksimalna kazna koju je mogao da trpi… »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora, osuđen i njegov otac zbog masakra u Duboni i Malom Orašju

Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora, osuđen i njegov otac zbog masakra u Duboni i Malom Orašju

Pravda pre 1 sat
Uroš Blažić je priznao krivicu, dok je njegov otac negirao da ima veze sa oružjem kojim je njegov sin izvršio masovno ubistvo. Uroš Blažić osuđen je na 20 godina zatvora zbog ubistva devet osoba i ranjavanja 12 u selima Malo Orašje i Dubona… »
Sramno ponašanje Radiše Blažića tokom izricanja presude: Negodovao i cupkao, a onda se prekrstio i razbesneo sve

Sramno ponašanje Radiše Blažića tokom izricanja presude: Negodovao i cupkao, a onda se prekrstio i razbesneo sve

Mondo pre 3 sata
Radiša Blažić je tokom izricanja presude sve vreme negodovao. Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić osuđeni su danas pred Višim sudom u Smederevu na maksimalne kazne zatvora u trajanju od 20 godina zbog masakra koji je počinjen 4. maja 2023… »

Vesti dana »